Τα εύσημα του Γ. Σαββίδη στον Πρίγιοβιτς

Χρειάστηκε να περιμένει μια μέρα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να μάθει πως τελικά είναι αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού στη "μάχη" με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Χρειάστηκε να περιμένει μια μέρα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για να μάθει πως τελικά είναι αυτός που έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού στη “μάχη” με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος. Τα δυο γκολ που σημείωσε ο διεθνής Σέρβος επιθετικός έμειναν “αναπάντητα” σήμερα από τον Ιρανό κι ένας από τους βασικούς του στόχους σε ατομικό επίπεδο επετεύχθη. Λίγο μετά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Σαββίδης συνεχάρη τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του, σχολιάζοντας στη δημοσίευση μιας εικόνας του “Πρίγιο”: “Πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα; Δε με εκπλήσσει … ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!”.

Ο Κάμπος γιορτάζει με τις … μητέρες της ζωής του

Ο Τζαλμά Κάμπος δεν άφησε να περάσει ασχολίαστη η σημερινή γιορτή της μητέρας. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ευχήθηκε τόσο στη μητέρα του όσο και στη σύζυγό του, μέσω δυο φωτογραφιών που δημοσίευσε σχετικά: “Χαρούμενη γιορτή της μητέρας”, ευχήθηκε στα δυο λατρεμένα του πρόσωπα. 

Το “ευχαριστώ” του Βαρέλα

Οι στιγμές που ακολούθησαν τη λήξη του χτεσινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά ήταν συγκλονιστικές με την ομάδα και τον κόσμο να γίνονται ένα … κουβάρι. Μια εικόνα που έμεινε έντονα στις μνήμες όλων όσων ήταν εκεί και δη πρωταγωνίστησαν σ’ αυτές. Ενας εξ αυτών ήταν ο Φερνάντο Βαρέλα, που σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φιλοξένησε ένα βίντεο από τα μεθεόρτια, σχολιάζοντας: “Σας ευχαριστώ για την καλύτερη στήριξη που υπήρξε ποτέ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.