Κανονικά στην αποστολή ο Μπαρμπόσα

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες. Εκτός αποστολής έμεινε για μια ακόμα φορά, ο Άνταμ Τζανετόπουλος, όπως επίσης οι τραυματίες Μίγκέλ Κορδέρο και Άρης Σοϊλέδης, οι οποίοι την Παρασκευή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» προπονήθηκαν δίχως προβλήματα στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπαρόχα, Μπακάκης, Γκάλο, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Σιμόες, Ζουκουλίνι, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.