Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Μεγαλώνει η αγωνία στον Πανιώνιο

Δε βρέθηκε λύση στο διοικητικό θέμα που έχει προκύψει στον Πανιώνιο τις τελευταίες ημέρες, μετά τη γενική συνέλευση της ΚΑΕ, το Σάββατο.
02/09/2018 • 11:27
Οι παίκτες του Πανιωνίου
  • shares
Δε βρέθηκε λύση στο διοικητικό θέμα που έχει προκύψει στον Πανιώνιο τις τελευταίες ημέρες, μετά τη γενική συνέλευση της ΚΑΕ, το Σάββατο. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, τονίζοντας πως πρόκειται για μια παράσταση με κάκιστους ηθοποιούς. Την ίδια στιγμή, προτάθηκε στην πλευρά Αλευρογιάννη, να παραμείνει στην ομάδα και να τη στηρίξει οικονομικά, εν όψει της νέας σεζόν. 

Σε αυτό το πλαίσιο θα έχει τον πλήρη οικονομικό έλεγχο, προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές της ομάδας. Ο Σταύρος Αλευρογιάννης επιφυλάχθηκε να απαντήσει, την ίδια στιγμή που οι Νεοσμυρνιώτες πιέζουν για άμεσες λύσεις, προκειμένου να τρέξει ο προγραμματισμός και η προετοιμασία της ομάδας. Μέχρι στιγμής, ο Πανιώνιος δεν έχει προπονητή, ενώ δεν έχουν γίνει κινήσεις για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας. 

Γράψτε το σχόλιο σας...