Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Βόβορας: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"

Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας, βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ.
Χρήστος Καούρης
01/09/2018 • 19:50
Βόβορας
  • shares
Ευχαριστημένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού και τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Γιώργος Βόβορας, βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ. 

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε:
 "Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και όλης της ομάδας στον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Κουράγιο και δύναμη σε όλη την οικογένειά του. Όσο για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ήταν το πρώτο φιλικό που δίνουμε κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μας στο Πήλιο και είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποια σημαντικά πράγματα. Έχουμε κάνει μέχρι στιγμής πολύ καλή και σκληρή δουλειά όλες αυτές τις ημέρες και ένας από τους βασικούς μας στόχους είναι να καταφέρουμε να περάσουμε την νοοτροπία και την φιλοσοφία του προπονητή. Στη συνέχεια της προετοιμασίας θα χάσουμε 6 βασικούς μας παίκτες λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις Εθνικές ομάδες και αποκτά μεγαλύτερη σημασία η όσο το δυνατόν γρηγορότερα προσαρμογή των παικτών μας στην αγωνιστική μας φιλοσοφία. Είμαστε στον σωστό δρόμο, δουλεύουμε πολύ καλά, είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε καλύτεροι ημέρα με την ημέρα έτσι ώστε στην πρώτη αγωνιστική να είμαστε απόλυτα έτοιμοι".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...