Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Ιατρικές εξετάσεις στον Κολοσσό

Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου εν΄ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Χρήστος Καούρης
31/08/2018 • 13:59
Κολοσσός ιατρικές εξετάσεις
  • shares
Με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ξεκίνησε η προετοιμασία του Κολοσσού Ρόδου εν΄ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

Η ενημέρωση των νησιωτών αναφέρει:
«Από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πέρασαν με απόλυτη επιτυχία στη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica, οι αθλητές της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels.
Για μία ακόμη χρονιά η Euromedica, φιλοξένησε τους «θαλασσί», οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την υψηλού επιπέδου ιατρική φροντίδα που παρείχε στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η συνεργασία της Κ.Α.Ε. Κολοσσός H Hotels με τη γενική κλινική Δωδεκανήσου Euromedica συνεχίζεται άψογα και η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Διευθυντή κ. Ασημακίδη Δημήτριο, τον Διευθύνων Σύμβουλο κ. Ιορδάνη Μπλέτσο, την Μικροβιολόγο κ. Χαρίτου Άννα, τον καρδιολόγο κ. Πρωτόπαππα Βασίλειο καθώς και ολόκληρο το προσωπικό για τις υπηρεσίες που παρείχαν σε όλη την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας...