Μαρκόπουλος: «Δυσκολότερο με τις απουσίες»

Οι απουσίες του ΠΑΟΚ αποτελούν καταλυτικό παράγοντα για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Οι απουσίες του ΠΑΟΚ αποτελούν καταλυτικό παράγοντα για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο ματς με τον Ολυμπιακό, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αρχικά, ο Μαρκόπουλος τόνισε: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο η κλήρωση μας έφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και μάλιστα σε νοκ άουτ αγώνα στην έδρα του. Η αποστολή ήταν δύσκολη από την μέρα της κλήρωσης, ωστόσο, τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα με τα προβλήματα και τις απουσίες που αντιμετωπίζουμε και σε αυτό το παιχνίδι».

Και συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με όσες επιλογές έχουμε για αυτό τον αγώνα και απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, που βρίσκεται μάλιστα και σε καλή κατάσταση και έχει ένα εξαιρετικό ρυθμό πλέον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.