Καραγκιοζόπουλος: «Έχει κίνητρο η ΑΕΚ»

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, στην επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, εμφανίστηκε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

Πεπεισμένος πως η ΑΕΚ θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, στην επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, εμφανίστηκε ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως οι «κιτρινόμαυροι» θα αγωνιστούν με κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς. Ο Καραγκιοζόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το γκολ που είχε πετύχει στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ το 1989: «Θυμάμαι πολύ λίγα πράγματα. Τα βλέπω όμως στην καθημερινή μου ζωή, αφού με ρωτούν για αυτό. Οι γονείς και τα παιδιά, επειδή είμαι καθηγητής σε σχολείο, με ρωτούν για εκείνο το γκολ. Εν πάση περιπτώσει, είναι μία ιστορία και έτσι είναι τα πράγματα. Ήταν ένα σημαδιακό γκολ και δεν μπορείς να το περιγράψεις. Μετά το τέλος του παιχνιδιού θυμάμαι τα πάντα και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ».

Για τα ντέρμπι εκείνης της εποχής με το σήμερα: «Σίγουρα το ποδόσφαιρο βελτιώνεται. Δεν μπορεί να μείνει σε εκείνη την εποχή. Έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των ομάδων, αφού έχουν περισσότερους ξένους και είναι πιο πολλά τα χρήματα. Έτσι έχει χαθεί το συναίσθημα. Ένας παίκτης έρχεται για ένα – δύο χρόνια και αποχωρείς. Εμείς ήμασταν για πάντα σε μία ομάδα».

Για το αν θα μπορούσαν παίκτες εκείνης της εποχής να είχαν ανάλογη επιτυχία σήμερα: «Μπορεί κάποιοι από τη γενιά μου να έβγαζαν περισσότερα χρήματα, αφού είχαν το ταλέντο και ήταν καλοί παίκτες. Μπορεί να ήταν τότε καλοί και σήμερα να μην ήταν. Ορισμένοι παίκτες όμως θα έπαιζαν με μεγάλη επιτυχία. Θα έλεγα πως Μίροσλαβ Οκόνσκι θα ήταν ένας τέτοιος, αφού είχε βγει δύο φορές ξένος παίκτης στη Γερμανία. Το μισό πρωτάθλημα άνηκε σε εκείνον και το άλλο στον Οικονομόπουλο. Ο Σαβέφσκι ήταν πολύ καλός, ένα σπουδαίο αμυντικό χαφ. Και ο Ντέταρι το ίδιο».

Για τα δεδομένα του αποψινού ντέρμπι: «Φαβορί είναι εκείνος που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτή τη διαφορά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει το κίνητρο της νίκης και θέλει να νικήσει τον αήττητο Ολυμπιακό. Αγωνιστικά έχει δείξει ο Πογέτ να μην δεχθεί γκολ η ΑΕΚ και αυτό το κρατάει. Θα παίξει σημαντικό ρόλο η δύναμη και ο παλμός που θα δώσει ο κόσμος. Ελπίζω να μην συμβεί το παραμικρό και είναι κάτι που το εύχομαι. Σημασία έχει να είναι νικητής το ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και γρήγορους στα άκρα. Έχει έναν χαρισματικό επιθετικό, τον Ιντέγε. Ο Φορτούνης είναι εκείνος που ξεχωρίζει και δείχνει ότι μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Έχει ένα παιχνίδι που ακολουθεί με την Άντερλεχτ και δεν δείχνει πως το ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, και αν χάσει κανείς δε θα του πει τίποτα. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για τα παιδιά τι ομάδα είναι στο σχολείο που είναι καθηγητής: «Οι ΑΕΚτσήδες πιτσιρικάδες είναι λόγω πατεράδων, όπως και ο δικός μου γιος. Οι Ολυμπιακοί είναι πιο πολλοί λόγω των πρωταθλημάτων και δεν μπορούν να αντέξουν να τους κρίνουν για τις ήττες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.