Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Πήρε τη βίζα και καταφθάνει

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος ξεπέρασε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που τον κρατούσε στην Αφρική
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
23/08/2018 • 16:37
Στο δρόμο για την Ελλάδα βρίσκεται ο Γιανίκ Μορέιρα
  • shares
Μία εβδομάδα προπονήσεων κοντεύει να κλείσει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, χωρίς, όμως, τον Γιανίκ Μορέιρα παρόντα. Τον Ανγκολέζο νέο σέντερ της ομάδας κρατούσε στην Αφρική ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα, το οποίο ξεπέρασε κι έτσι βρίσκεται στο δρόμο για την Ελλάδα και τον "Δικέφαλο".

Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ειδοποίησε με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξασφάλισε βίζα για την είσοδο και την παραμονή στη χώρα μας από την Ελληνική Πρεσβεία στον Κονγκό, από όπου εξυπηρετούνται οι κάτοικοι Ανγκόλας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Έτσι, εντός εικοσιτετραώρου αναμένεται να καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Βεβαίως, πριν ενσωματωθεί στην ομάδα και αρχίσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους, πρέπει πρώτα να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως και εργομετρική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του και να γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο πώς πρέπει να διαχειριστεί τον παίκτη.

Το μήνυμα του Μορέιρα, όπως το αναδημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είναι το εξής:


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...