Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Επίσημη «πρώτη» στον Προμηθέα Πατρών

Σήμερα, Δευτέρα (20/8), πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας του Προμηθέα, στην Πάτρα.
20/08/2018 • 19:00
Προετοιμασία Προμηθέα Πατρών
  • shares
Σήμερα, Δευτέρα (20/8), πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας του Προμηθέα, στην Πάτρα. 

Μετά τη σπουδαία σεζόν που πραγματοποίησαν πέρυσι, οι Αχαιοί έπιασαν δουλειά, έχοντας κίνητρο και τη συμμετοχή τους για πρώτη φορά στους ομίλους του Basketball Champions League. 

Τα ονόματα των Ρίον Μπράουν και Ολεξάντρ Λίποβι ήταν τα μοναδικά που γράφτηκαν στο απουσιολόγιο του τεχνικού του Προμηθέα, Μάκη Γιατρά.

Τη διοίκηση εκπροσώπησε ο πρόεδρος, Χρήστος Μήλας. Στην ομιλία του προς τους παίκτες, ο Χρήστος Μήλας ανέφερε: «Έχουμε πολλές υποχρεώσεις φέτος, αλλά αυτό δεν μας αγχώνει.

 Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο και ανεξάρτητα από νίκες και ηττες εμείς θέλουμε να το χαρείτε και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε να έχετε μια καλή εμπειρία. Σας εύχομαι υγεία. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι εδώ για να σας στηρίξουν και θέλουμε να πετύχετε ακόμα καλύτερα πράγματα φέτος με τη βοήθεια όλων μας».
Γράψτε το σχόλιο σας...