Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Αθηναίου: "Με εξίταρε ο ΠΑΟΚ" (video)

Ο Γιάννης Αθηναίου μεταπήδησε από τον Άρη στον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, και είχε να πει πολλά και ενδιαφέροντα στην πρώτη συγκέντρωση του δικεφάλου.
0
Ευγένιος Δαδαλιάρας
20/08/2018 • 18:17
O Γιάννης Αθηναίου
  • shares
Ο Γιάννης Αθηναίου μεταπήδησε από τον Άρη στον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, και είχε να πει πολλά και ενδιαφέροντα στην πρώτη συγκέντρωση του δικεφάλου. 

Αναλυτικά:

"Είναι κάτι διαφορετικό για εμένα. Νέα ομάδα, νέοι στόχοι. Το κλίμα που συνάντησα εδώ είναι εξαιρετικό. Βοηθάει πολύ κάθε ξένο ή Ελλην αθλητή να προσαρμοστεί γρήγορα. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ της χώρας. Μία ομάδα που κάθε χρόνο εξελίσσεται σε όλους τους τομείς. Μεγαλώνει με σωστά και σταθερά βήματα. Ήταν μια κατάσταση που με εξίταρε και γι' αυτό είμαι εδώ".

Για το γεγονός πως ήρθε στον ΠΑΟΚ από τον Αρη:
Είμαστε επαγγελματίες δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Τα τελευταία χρόνια είναι συχνές οι μετακινήσεις αθλητών από ανταγωνιστικές ομάδα. Πλέον ο κάθε αθλητής προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του σωστά, όλα έχουν γίνει πιο επαγγελματικά. 

Για τις πολλές επιλογές που υπάρχουν στην περιφέρει: Η ομάδα είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις. Είναι κάτι σημαντικό, δείχνει υγεία, θα υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό θα βοηθήσει όλους μας να εξελιχθούμε.

Για τους στόχους του: Είναι νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Το μοτό ζωής μου είναι να προχωράμε βήμα-βήμα, αγώνα-αγώνα, αν υπάρχει υγεία, οι στόχοι θα επιτευχθούν, άλλωστε ο ΠΑΟΚ κοιτάει ψηλά και θέλουμε όπως και πέρυσι έτσι και φέτος να κάνουμε μία εξίσου πετυχημένη χρονιά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...