Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΟλυμπιακόςΑΕΚΑρηςΠΑΟΚΡέθυμνο Cretan KingsΚολοσσός H HotelsΛαύριοΠρομηθέας ΠατρώνΚύμη SeajetsΠανιώνιοςΧολαργόςΠεριστέριΗφαιστος Λήμνου

Στο τιμ του Γιατρά ο Βελισσαράκος

Ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα Πάτρας.
20/08/2018 • 11:40
Ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος
  • shares
Ο Αλέξανδρος Βελισσαράκος προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Προμηθέα Πάτρας. Ο Έλληνας προπονητής διαθέτει εμπειρία από τη Basket League, αφού έχει εργαστεί σε Ίκαρο Χαλκίδας και Κόροιβο Αμαλιάδας ως συνεργάτης του Χάρη Μαρκόπουλου και εν συνεχεία του Ντίνου Καλαμπάκου.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

«H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Βελισσαράκο και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος στην Χαλκίδα, την 18η Ιουνίου 1981, προπονητής έχει σπουδάσει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε σε τμήματα υποδομής και ομάδες Γ΄ και Β’ Εθνικής, ενώ ήταν, επίσης, μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ίκαρου Χαλκίδας τη σεζόν 2013-14 στην Α1. Την αμέσως επόμενη χρονιά εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Κόροιβου Αμαλιάδας, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια, ως συνεργάτης, αρχικά, του Χάρη Μαρκόπουλου (2014-2016), και στην συνέχεια του Ντίνου Καλαμπάκου (2016-2018)».  

Γράψτε το σχόλιο σας...