Έτοιμη να γράψει ιστορία

Η ΑΕΚ θα ψάξει στον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, το πρώτο της νταμπλ, μετά από 40 χρόνια, καθώς το τελευταίο ήταν τη σεζόν 1977-1978 (20:30).

Η ΑΕΚ θα ψάξει στον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ, το πρώτο της νταμπλ, μετά από 40 χρόνια, καθώς το τελευταίο ήταν τη σεζόν 1977-1978 (20:30). Οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό με τον ΠΑΟΚ και άπαντες στην Ένωση θέλουν να κλείσουν την εφετινή σεζόν με τον ιδανικό τρόπο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στο ματς του ΟΑΚΑ, προκειμένου να πανηγυρίσουν τον τίτλο και παράλληλα να δείξουν σε όλους την ανωτερότητά τους, την εφετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο ματς.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να ξεκινήσουν την αναμέτρηση με τον Μπάρκα στην εστία και τους Βράνιες και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Χουλτ και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Σιμόες και Γαλανόπουλο να αποτελούν το δίδυμο των κεντρικών μέσων. Οι Μπακασέτας, Γκάλο και Λιβάγια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.