Σφίγγει ο κλοιός

Μετράει αντίστροφα ο χρόνος στην ΑΕΚ με την προθεσμία που της έχει δώσει η UEFA να τακτοποιήσει τα χρέη της να λήγει στις 16 Φεβρουαρίου.

Μετράει αντίστροφα ο χρόνος στην ΑΕΚ με την προθεσμία που της έχει δώσει η UEFA να τακτοποιήσει τα χρέη της να λήγει στις 16 Φεβρουαρίου. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει η παραμικρή κίνηση από τους μετόχους. Όλοι φαίνεται να περιμένουν να δουν την στάση που θα κρατήσει ο μεγαλομέτοχος, Νίκος Νοτιάς.

Στην περίπτωση που η ΠΑΕ δεν τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες θα τιμωρηθεί με πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ και με τριετή αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της. Ο Πέτρος Παππάς έχει δηλώσει ότι θα καταβάλει τα χρήματα που του αναλογούν και από την ομάδα του 2004 έχει δει το θέμα θετικά μόνο ο Τάκης Κανελλόπουλος.

Οι Γκίκας Γκούμας και Πόλυς Χατζηιωάννου δεν έχουν τοποθετηθεί, ενώ η πλευρά Νικολαΐδη έχει κάνει σαφές πως θα περιμένει τις κινήσεις των υπόλοιπων για να πράξει. Ο Νίκος Νοτιάς θα πρέπει να βάλει 2,5 εκατ. ευρώ ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.