Με τον Λεσκότ και πάλι στην κορυφή

Η Μάντσεστερ Σίτι σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της δύο βαθμούς της συμπολίτισσα της, Γιουνάιτεντ. Οι "πολίτες" με γκολ του Λεσκότ επικράτησαν εκτός έδρας της Αστον Βίλα και έφτασαν τους 60 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της δύο βαθμούς της συμπολίτισσα της, Γιουνάιτεντ. Οι “πολίτες” με γκολ του Λεσκότ επικράτησαν εκτός έδρας της Αστον Βίλα και έφτασαν τους 60 βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Σίτι στο “Βίλα Παρκ” μετά από το 2006, επιτυχία που την έβαλε και πάλι οδηγό στην κούρσα για το φετινό τίτλο.


Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, αλλά ο Χαρτ κατάφερε να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα, ύστερα από προσπάθεια του Μπεντ.

Άστον Βίλα: Γκίβεν, Χάτον, Νταν, Κόλινς, Κουεγιάρ, Ολμπράιτον (77′ Άιρλαντ), Πετρόφ, Γκάρντνερ, Μπεντ, Χέσκεϊ (69′ Ενζόγκμπια), Κιν
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Λέσκοτ, Κολάροφ, Μίλνερ, Τζόνσον (84′ Νασρί), Μπάρι, Σίλβα, Ντε Γιόνγκ, Αγουέρο (89′ Τζέκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.