Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Μπάνκι: “Δύσκολο να σπάσει η ηγεμονία των αιωνίων”

Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως είναι αρκετά δύσκολο για την ΑΕΚ να σπάσει την ηγεμονία των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, εντός των συνόρων.
29/07/2018 • 04:11
Ο Λούκα Μπάνκι
  • shares
Ο Λούκα Μπάνκι τόνισε πως είναι αρκετά δύσκολο για την ΑΕΚ να σπάσει την ηγεμονία των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, εντός των συνόρων. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν για την Ένωση και πως είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Ο Μπάνκι μίλησε στην εφημερίδα “Real News”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για τον φετινό στόχο: «Σίγουρα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε το απίστευτο αποτέλεσμα που ο σύλλογος είχε την περσινή σεζόν. Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια δυνατή ομάδα που θα αξιολογηθεί σε ατομικό-ομαδικό επίπεδο και θα είναι ανταγωνιστική σε όλους τους τομείς. Να είμαστε σταθεροί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Champions League».

Για το πόσο εύκολο είναι να σπάσει το δίπολο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Είναι πολύ δύσκολο να σπάσεις την ηγεμονία δύο τόσο δυνατών ομάδων όπως είναι αυτές. Θεωρώ ότι πρέπει να είσαι ανόητος ή ονειροπόλος για να φτάσεις στο σημείο να πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις. Όμως, ένας από τους λόγους που είμαι εδώ είναι για να μετατρέψω το συνηθισμένο σε ασυνήθιστο».

Γι αυτό που θα ήθελε στο φινάλε της σεζόν: «Επιτυχία θα είναι να είμαστε άξιοι της αγάπης του κόσμου και μέρος του μέλλοντος του συλλόγου. Από την άλλη, όλοι μας ονειρευόμαστε να έχουμε ξανά την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση ενός τροπαίου»
Γράψτε το σχόλιο σας...