Παπαδόπουλος: “Στον τελικό θα κερδίσουμε”

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει τον Ολυμπιακό. Αυτό είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε το "δικέφαλο του βορρά".

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει τον Ολυμπιακό. Αυτό είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε το “δικέφαλο του βορρά”. 

“Και φέτος θα τα καταφέρουμε. Για να πάμε στον τελικό και να πάρουμε το Κύπελλο που τόσο το θέλουμε, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε έτσι κι αλλιώς μία ομάδα. Είτε τώρα, είτε μετά θα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Στον τελικό θα κερδίσουμε την ΑΕΚ ή τον Ατρόμητο και θα πάρουμε το Κύπελλο. Δεν είχαμε καμία προτίμηση εξ αρχής, βγήκε ο Ολυμπιακός και νομίζω ότι πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι σε αυτό το παιχνίδι. Διοίκηση, κόσμος και ομάδα… 

Σίγουρα αυτός ο αντίπαλος μπορεί να συσπειρώσει τον ΠΑΟΚ, ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντα συσπειρώνει. Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και η Τούμπα θα είναι καμίνι για μία ακόμη φορά. Αυτή τη στιγμή δε σκεφτόμαστε το που θα γίνει το πρώτο ή το δεύτερο παιχνίδι. Θα πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα και από εκεί και πέρα να το διαχειριστούμε στο Καραϊσκάκη.

Η γιορτή αυτή γίνεται σε αρκετά μεγάλα τακτά χρονικά διαστήματα. Θα είναι και τα 20 τμήματα εκεί και θα γίνει μία πολύ ωραία γιορτή. Όλα τα παιδιά που θα έρθουν με τις οικογένειες τους θα περάσουν πάρα πολύ καλά. Είναι μία γιορτή ανοικτή σε όλο τον κόσμο. Έγινε η αρχή με το γυναικείο χάντμπολ, μην ξεχνάτε ότι είμαστε μέσα και στους τρεις τίτλους στο βόλει, στο χάντμπολ θεωρώ ότι θα πάμε στον τελικό, στο γυναικείο ποδόσφαιρο έχει κριθεί ο τίτλος και πάμε για μία χρονιά, ανάλογη με την περσινή. Όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, πρέπει να συσπειρώσουμε όλοι γύρω από την ομάδα, να αφήσουμε κάθε τι άλλο στην άκρη και να αρχίσει η κινητοποίηση από τώρα ώστε η Τούμπα να θυμίσει κάτι από τα προηγούμενα χρόνια και να πάρουμε την πρόκριση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.