ΑΕΚ- Πανιώνιος: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Νίκος Κωστένογλου και Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - Πανιώνιος...

Δείτε τί δήλωσαν Νίκος Κωστένογλου και Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ – Πανιώνιος…


Νίκος Κωστένογλου: «Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε, γιατί το είχαμε ανάγκη. Αν και δεν απειληθήκαμε, εκτός από μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, η εμφάνιση δεν μου άρεσε. Δεν είχαμε καλή εικόνα. Κρατάμε όμως το αποτέλεσμα και είμαι ικανοποιημένος».


Ο τραυματισμός του Λαγού είναι σοβαρός;
«Δεν έχει γίνει ακόμη διάγνωση. Εμείς συχνά πυκνά στα παιχνίδια μας έχουμε και από μία αναγκαστική αλλαγή. Έχουμε και έλλειψη παικτών πλέον. Όπως ο Μάκος, ο Γεωργέας, ο Λαγός».


Με τις τελευταίες εξελίξεις, πως αντιλαμβάνεστε το κλίμα στα αποδυτήρια;
«Έρχονται αισιόδοξα μηνύματα. Ευελπιστώ να δοθεί ένα τέλος, για να πορευθούμε πιο σωστά σαν ομάδα. Μέχρι τέλος του πρωταθλήματος πάντως, πιστεύω ότι είναι δύσκολο να αλλάξουμε την εικόνα μας. Θα έχουμε διακυμάνσεις. Είχαμε έναν δύσκολο μήνα. Θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι έχουμε δυσκολίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε παίκτη που έχουμε».


Με τον Γκούντγιονσεν τι γίνεται; Πότε τον υπολογίζετε;
«Δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη. Έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα καθημερινά, δεν βλέπω όμως ότι μπορεί να γυρίσει πριν τα τέλη Μαρτίου».


Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας μέχρι το ντέρμπι;
«Έχουμε ιδιαίτερες δυσκολίες. Το ματς είναι Παρασκευή, με όλες μας τις δυνάμεις θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε. Είναι ευχάριστο που νικήσαμε, επιβάλλεται να βελτιώσουμε την εικόνα μας σε κάθε παιχνίδι, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί».
 

Άκης Μάντζιος: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι από την ομάδας μας. Κάναμε μια κλασική ευκαιρία με τον Κούτσι και μετά ήταν ένα παιχνίδι λαθών από την πλευρά μας. Δεν είχαμε κατοχή, κάναμε πολύ εύκολα λάθη και έτσι μας έβαλε γκολ και έκανε φάσεις η ΑΕΚ. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».


Για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ: «Το ματς με τα Γιάννινα το Σάββατο είναι πολύ οριακό για εμάς. Ίσως το σημερινό να είναι ένα μάθημα για εμάς γιατί νομίζαμε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας. Δεν είναι έτσι, όμως. Υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και θέλει προσοχή. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, αν εξαιρέσουμε τη Δόξα».


Για την αλλαγή του Σάμαρη: «Σε ότι αφορά στην αλλαγή του Σάμαρη, δεν ήταν καλός σήμερα και βγήκε για λόγους τακτικής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.