Ρας: «Ο Σαλάχ καλύτερος φέτος από Ρονάλντο και Μέσι»

Ο Ίαν Ρας θεωρεί ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε καλύτερη σεζόν φέτος από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Ο Ίαν Ρας θεωρεί ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ έκανε καλύτερη σεζόν φέτος από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός κυριαρχούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια, όμως ο Ουαλός πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Λίβερπουλ τονίζει ότι ο Αιγύπτιος μπορεί να τους κλέψει φέτος τον τίτλο του κορυφαίου.

Ο Σαλάχ, έχει πετύχει ήδη 44 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ρεντς», με τον Ρας να έχει το ρεκόρ σε μία σεζόν για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ με 47 από την περίοδο 1983-84. Αν και θεωρεί απίθανο το ρεκόρ του να σπάσει φέτος καθώς απομένει μόνο ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ για τον Αιγύπτιο, ο Ρας τόνισε ότι έχει εντυπωσιαστεί από τα φετινά κατορθώματα του παίκτη.

«Αν σπάσει το ρεκόρ μου θα του υποκλιθώ. Το να σκοράρει τέσσερις φορές σε τελικό θα είναι ένα απίστευτο κατόρθωμα. Ο Φερνάντο Τόρες και ο Λουίς Σουάρες ήταν φανταστικοί στην πρώτη τους σεζόν στην Λίβερπουλ, αλλά πρέπει να πω ότι ο Σαλάχ ήταν καλύτερος και από τους δύο, όχι μόνο για τα γκολ και τις ασίστ αλλά για το ολοκληρωμένο παιχνίδι του. Αυτο που μου αρέσει σε αυτόν είναι ότι είναι ενας ταπεινός άνθρωπος, αν κάποιος είναι σε καλύτερη θέση του δίνει τη μπάλα», είπε ο Ρας, ενώ όσον αφορά την σύγκριση με Μέσι και Ρονάλντο πρόσθεσε:

«Οι δύο καλύτεροι παίκτες στον κόσμο εδώ και καιρό είναι αναμφίβολα οι Μέσι και Ρονάλντο. Όμως την φετινή σεζόν καλύτερος ήταν ο Σαλάχ. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πρόκριση της Αιγύπτου στο Μουντιάλ και αυτά που κατάφερε στην Λίβερπουλ είναι φανταστικά. Δεν θέλω να στερήσω κάτι από τους Ρονάλντο και Μέσι, αλλά ο Σαλάχ τα έκανε στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα στον κόσμο. Αν η Λίβερπουλ κατακτήσει το Τσάμπθιονς Λιγκ αξίζει το βραβείο του παίκτη της χρονιάς 100%».

Όσον αφορά το τι περιμένει να δει το Σάββατο στον τελικό του Κιέβου, ο Ρας είπε:

«Είναι μία ολοκλήρωση της σεζόν που οι περισσότεροι δεν περίμεναν. Όμως τώρα που είμαστε στον τελικό γιατί να μην το πάρουμε; Η Ρεάλ δεν είναι η δύναμη που ήταν, όμως όταν πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή της το κάνει. Λογικά θα δούμε γκολ με δύο τόσο επιθετικές ομάδες και ελπίζω ότι οι σημερινοί παίκτες της Λίβερπουλ θα γίνουν θρύλοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.