Πήρε Ζαμπρέλα, μένει ο Μπακαγιόκο

Μία μεταγραφή, διπλή ενίσχυση για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ελβετού (με ιταλικές ρίζες) Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα, ενώ γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ ότι αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, ο οποίος παραμένει στα Ιωάννινα.

Μία μεταγραφή, διπλή ενίσχυση για τον ΠΑΣ Γιάννινα! Σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ελβετού (με ιταλικές ρίζες) Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα, ενώ γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ ότι αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο, ο οποίος παραμένει στα Ιωάννινα. Ο Ζαμπρέλα είναι επιθετικός, 25 ετών και τελευταίος σταθμός της καριέρας του υπήρξε η Σιόν.

    Η ανακοίνωση:

    «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Ζαμπρέλα για τους επόμενους έξι μήνες.»

    Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

    Ο 25χρονος Ιταλοελβετός επιθετικός προέρχεται από τη Σιόν έχοντας τα τελευταία δυόμιση χρόνια 53 συμμετοχές και 3 γκολ με την ελβετική ομάδα (12 εκ των οποίων την τρέχουσα σεζόν). Εκτός από τη Σιόν έχει αγωνιστεί στη Σερβέτ (34 συμμ. – 9 γκολ) και την Μπρέσια (115 συμμ.- 4 γκολ), ενώ είναι 27 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα U-21 της Ελβετίας. Ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 9».

    Η δήλωση του Ζαμπρέλα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΣ: «Έχω έρθει σε μια ιστορική ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του. Θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά όλο αυτό τον καιρό προκειμένου να υλοποιήσουμε εγώ και οι νέοι μου συμπαίκτες τα σχέδια μας. Το έργο μας δεν είναι εύκολο, όμως με συνολική προσπάθεια είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.