Στόχος η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ικανοποιημένη επέστρεψε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από το Αϊντχόφεν η οποία κατέκτησε την έκτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ικανοποιημένη επέστρεψε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών από το Αϊντχόφεν η οποία κατέκτησε την έκτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Γιάννης Μιράλης τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα ωστόσο στόχος είναι πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μιράλης κατά την άφιξη στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Η παρουσία της Εθνικής Ελλάδας ήταν ικανοποιητική. Δείξαμε ότι είμαστε σε αρκετά υψηλό επίπεδο, αν και μπορούσαμε και καλύτερα. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει ένα από τα δύσκολα παιχνίδια, θεωρώ όμως πως δείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο με τις υπόλοιπες ομάδες υψηλού επιπέδου και νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει συνέχεια. Μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο στο μέλλον».

Πλέον, το μεγάλο στοίχημα για την εθνική, σύμφωνα με τον πρώτο σκόρερ της Ελλάδας στο Αϊντχόφεν, είναι: «…η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλει δουλειά και πειθαρχία. Θεωρώ πως αν δουλέψουμε σωστά θα καταφέρουμε να περάσουμε στους Ολυμπιακούς. Είμαι αισιόδοξος».

Ερωτηθείς από πού πηγάζει η αισιοδοξία του, ο διεθνής πολίστας τόνισε: «Η αισιοδοξία μου πηγάζει από το υψηλό επίπεδο της ομάδας που δείχνει ότι βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι στο Έντμοντον και θα προκριθούμε».

Μάλιστα, εμφανίστηκε σίγουρος για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι πάρα πολύ σημαντικός για όλη την υδατοσφαίριση και όχι μόνο για εμάς σαν παίκτες, θα τον πετύχουμε».

Ευχαριστημένος από την επίδοση της ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έμεινε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Ντράγκαν Άντριτς που δήλωσε: «Γενικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος, οι παίκτες έπαιξαν καλύτερα από ότι περίμενα με μεγάλες ομάδες όπως η Ουγγαρία, η Ιταλία και το Μαυροβούνιο. Δεχόμασταν συγχαρητήρια από όλους, από άλλους παίκτες, προπονητές και ανθρώπους του χώρου για την πρόοδο που έχουμε κάνει, για το επίπεδο που έχουμε φτάσει, την παρουσία μας στο νερό και την ατμόσφαιρα που έχει η ομάδα.
Δείξαμε ότι είμαστε πειθαρχημένοι. Στο παιχνίδι με τη Γερμανία θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, είχαμε κάποια προβλήματα με τη διαιτησία αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παίξαμε καλή άμυνα, χωρίς να κάνουμε σκληρό παιχνίδι και όλοι το πρόσεξαν αυτό. Παίξαμε πολλή καλή άμυνα», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Άντριτς.

Όσον αφορά στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Έντμοντον, σχολίασε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα είναι ένα τουρνουά σαν. πόλεμος. Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για όλους μας, τη Γερμανία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, για όλους αφού όλοι θέλουμε να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα για περίπου ένα μήνα, οι παίκτες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με τις ομάδες τους και στη συνέχεια για περίπου τέσσερις εβδομάδες θα ακολουθήσει προετοιμασία για να αναλύσουμε τα πάντα αναφορικά με τα παιχνίδια στο Έντμοντον.
Υπάρχουν πολλά πράγματα στα οποία πρέπει να δουλέψουμε αλλά είμαι αισιόδοξος. Βλέπω ότι στην ομάδα υπάρχει μεγάλη πρόοδος, παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε αλλά χρειαζόμαστε παιχνίδια. Χάνουμε από μεγάλες ομάδες, ίσως επειδή είναι καλύτερες από εμάς αλλά και επειδή παίζουν δυνατά παιχνίδια περισσότερα από εμάς. Χρειαζόμαστε παιχνίδια για να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Για το στάδιο προετοιμασίας που ακολουθεί εξήγησε: «Έχουμε παιχνίδια με τη Ρουμανία και την Τουρκία για το World League, ενδεχομένως να προγραμματίσουμε και άλλα για να φτιάξουμε γρήγορα πράγματα που χρειαζόμαστε. Σημαντική είναι και η 19η Φεβρουαρίου, οπότε είναι η κλήρωση για το Προολυμπιακό τουρνουά». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.