Θέλει να κρατήσει Μίτροβιτς η Φούλαμ

Η Φούλαμ θέλει να κρατήσει τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς και σε περίπτωση που πάρει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ θα κινηθεί για την μόνιμη αγορά του.

Η πιο μεγάλη ώρα για την Φούλαμ πλησιάζει. Το προσεχές Σάββατο η ομάδα του Λονδίνου αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στα πλέι οφ ανόδου για την μεγάλη κατηγορία στην Αγγλία. Η Φούλαμ σε περίπτωση που πάρει την άνοδο στην Premier League τότε θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Σέρβο.
Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός από την Νιουκάστλ στην Championship και μέχρι στιγμής έχει πετύχει 12 γκολ σε 17 συμμετοχές με τον σύλλογο της πρωτεύουσας.
Ο προπονητής των Λονδρέζων Σλάβισα Γιοβάνοβιτς διατηρεί άψογες σχέσεις με τον συμπατριώτη του και έχει εισηγηθεί στην διοίκηση την αγορά του. Στο μυαλό της Φούλαμ βρίσκεται ακόμα ένας ακόμα ποδοσφαιριστής της Νιουκάστλ, ο επιθετικός Ντουάιτ Γκέιλ που και αυτός είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί σε περίπτωση που ο σύλλογος επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια.

Λίγα λόγια για τον Μίτροβιτς…

Η Παρτιζάν είχε αποκτήσει τον Μίτροβιτς σε ηλικία 11 ετών. Ο νεαρός τότε Μίτροβιτς στάλθηκε στην θυγατρική Τελεόπτικ για να ψηθεί και να αποκτήσει εμπειρίες. Αμέσως ξεκίνησε να σκοράρει και η Παρτιζάν τον πήρε πίσω για να σημειώσει στην πρώτη του χρονιά 15 γκολ σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργάνωσεις. Το 2013 έκανε το μεγάλο βήμα παίρνοντας μετεγγραφή για το Βέλγιο και την Άντερλεχτ αντί του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ και στην πρώτη του σεζόν πέτυχε 19 γκολ σε 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.Το 2015 επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Premier League και η Νιουκάστλ  όπου δεν είχε την αναμενόμενη εξέλιξη.Φέτος άρχισε να βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό γι’αυτό κέρδισε μια θέση από τον Μλάντεν Κρστάιτς στην αποστολή για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Στα προκριματικά ήταν ο βασικός επιθετικός της Εθνικής ομάδας της Σερβίας πετυχαίνοντας 6 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.