Πέθανε ο Γιάννης Αγγέλου


Την μάχη με τον καρκίνο έχασε ο Γιάννης Αγγέλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί.

Ο στενότερος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, που έδινε μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ενώ νοσηλευόταν στο «Ερρίκος Ντυνάν».

Ο Γιάννης Αγγέλου, δικηγόρος, υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού και ήταν ο διευθυντής του γραφείου του.

Η συνεργασία τους μετρά 30 χρόνια, από τη φορά που ο κ. Καραμανλής πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στις Σέρρες, ενώ γνωρίστηκαν όταν αμφότεροι εργάζονταν στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή.

Πώς γνωρίστηκε με τον Καραμανλή

Γνωρίστηκαν με τον πρώην Πρωθυπουργό όταν εργαζόταν και οι δύο στην επιχείρηση του Αλέκου Καραμανλή, πατέρα του δεύτερου. Είναι στενός συνεργάτης του Κ. Καραμανλή από το 1986, όταν αυτός πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στις Σέρρες. Κατά το διάστημα διακυβέρνησης του Κ. Καραμανλή (2004-2009) ο Γιάννης Αγγέλου ήταν διευθυντής του πολιτικού του γραφείου. Η γυναίκα του, Αλεξάνδρα Αγγέλου, ήταν γραμματέας του Αλέκου Καραμανλή και στη συνέχεια ιδιαιτέρα του Κωνσταντίνου Α. Καραμανλή στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ήταν κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία σε απιστία για υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. Στις 20 Ιουλίου 2010 απολογήθηκε στην εφέτη ειδική ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, και κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση €400.000 και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε, τον Νοέμβριο του 2014, με αμετάκλητο βούλευμά του, την οριστική απαλλαγή του διευθυντή του γραφείου του Κώστα Καραμανλή, από όλες τις κατηγορίες για την εν λόγω υπόθεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.