Νοτιάς σε οπαδούς: Ξένος επενδυτής ή Πρωτοδικείο”!

Ο Νίκος Νοτιάς, μετά τη συνάντηση του με τον Σταύρο Αδαμίδη, πήγε στο ΟΑΚΑ με το αυτοκίνητο του προέδρου της ΑΕΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στην Άντερλεχτ επέστρεψε στα γραφεία του προκειμένου να πάρει το δικό του και εκεί τον περίμενε μια... έκπληξη καθώς υπήρχαν συγκεντρωμένοι οπαδοί, οι οποίοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί του.

Ο Νίκος Νοτιάς, μετά τη συνάντηση του με τον Σταύρο Αδαμίδη, πήγε στο ΟΑΚΑ με το αυτοκίνητο του προέδρου της ΑΕΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στην Άντερλεχτ επέστρεψε στα γραφεία του προκειμένου να πάρει το δικό του και εκεί τον περίμενε μια… έκπληξη καθώς υπήρχαν συγκεντρωμένοι οπαδοί, οι οποίοι ήθελαν να μιλήσουν μαζί του. Αρχικά ο όταν τους αντίκρισε, έφυγε όμως στην επιστροφή του, οι οπαδοί ήταν ακόμα εκεί!

Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Νοτιά να έχει επιβεβαιώσει, μιλώντας στον κόσμο, πως υπάρχει ξένος επενδυτής που ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ χωρίς όμως, όπως τόνισε, να έχει ενημερωθεί για επίσημη πρόταση από τον κ. Αδαμίδη.

Σε ερώτηση των οπαδών για το τι θα συμβεί εάν δεν προχωρήσουν τελικά οι επαφές με τον υποψήφιο ξένο επενδυτή και αν είναι ορατός ο κίνδυνος του Πρωτοδικείου, ο κ. Νοτιάς φέρεται να απάντησε καταφατικά… 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.