Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H HotelsΟλυμπιακός

Γιαννόπουλος: «Θα παλέψουμε για τη νίκη με την ΑΕΚ»

Ο Χάρης Γιαννόπουλος υπογράμμισε πως το Ρέθυμνο θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παρά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τις οποίες παραδέχτηκε.
Θωμάς Ναλμπάντης
01/11/2016 • 12:56
Ο Χάρης Γιαννόπουλος
  • shares
Ο Χάρης Γιαννόπουλος υπογράμμισε πως το Ρέθυμνο θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παρά τις δυσκολίες της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τις οποίες παραδέχτηκε. Ο Έλληνας παίκτης αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του και στην εικόνα που παρουσιάζει. Ο Γιαννόπουλος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ. Αναλυτικά:

«Χάρη, το Ρέθυμνο έχει δείξει μία πάρα πολύ καλή εικόνα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τις δυνατότητές σας, τι ποσοστό έχετε δείξει; 

Νομίζω ότι έχουμε δείξει από τα πρώτα παιχνίδια μας τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό. Έχουμε δείξει ποια είναι η ταυτότητα της ομάδας μας και τι θέλουμε να πάρουμε μέσα στο γήπεδο. Δυνατή και πιεστική άμυνα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, εφόσον έχουμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση. 

Θεωρείς ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή χημεία; Υπάρχει κάποιο μυστικό όπλο; 

Δεν υπάρχουν μυστικά όπλα και συνταγές. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, ξέρουν τους ρόλους τους και αυτά που θέλει ο προπονητής. 

Μεταμορφωμένος φαίνεσαι κι εσύ. Πιστεύεις ότι σου ταιριάζει το Ρέθυμνο; Παίζει ρόλο ο χρόνος που έχεις πάρει; 

Νομίζω μου ταιριάζει το Ρέθυμνο αλλά το κυριότερο σε αυτό που λέτε μεταμόρφωσή μου, θεωρώ ότι είναι το γεγονός, ότι δεν έχω τραυματισμούς. Έμεινα υγιής, περισσότερο καιρό από την ημέρα που ξεκίνησα να παίζω, οπότε, είμαι σε άριστη κατάσταση. 

Τώρα έχετε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ εκτός έδρας. Μπορεί το Ρέθυμνο να κάνει την έκπληξη; 

Δεν υπάρχουν παιχνίδια που να λέμε "πάμε να χάσουμε". Σε όλους τους αγώνες εφέτος, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν φοβόμαστε. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία. Τώρα όσο αφορά την ΑΕΚ, γνωρίζουμε ποια είναι η θέση της, όπως και όλων των μεγάλων ομάδων. Δεν θα πάμε όμως με τα χέρια κατεβασμένα. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας...