Μπενίτεθ: “Είχαμε πάθος στην αναμέτρηση”

Ο Ράφα Μπενίτεθ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, μετά το 2-2 της Νιούκαστλ επί της Λίβερπουλ, μέσα στο “Άνφιλντ”.

Ο Ράφα Μπενίτεθ έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του, μετά το 2-2 της Νιούκαστλ επί της Λίβερπουλ, μέσα στο “Άνφιλντ”. Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα του είχε πάθος και πίστεψε στην ισοφάριση, ενώ συμπλήρωσε πως η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, για τις δυο ομάδες.

Χαρακτηριστικά, ο Μπενίτεθ τόνισε: “Είναι ένας σημαντικός βαθμός, καθώς μας επιτρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε και να πιστεύουμε. Είμαι ειλικρινά ευχαριστημένος από το μαχητικό πνεύμα και το πάθος που δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω αυτά τα στοιχεία έκαναν και τη διαφορά στο παιχνίδι μας σήμερα. Όταν είσαι σε τόσο δύσκολη βαθμολογική θέση και βλέπεις τους παίκτες σου να παλεύουν με αυτόν τον τρόπο, μόνο ικανοποιημένος μπορείς να νιώθεις. Η βοήθεια και η ώθηση που μας πρόσφεραν οι οπαδοί μας, ήταν επίσης καθοριστική”.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: “Κάθε παιχνίδι είναι καθοριστικό στο σημείο που βρισκόμαστε. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε στα τελευταία μας παιχνίδια. Οι φίλαθλοι θα είναι σίγουρα στο πλευρό μας. Αισθάνομαι πως χάσαμε μια καλή ευκαιρία σήμερα, καθώς στο τέλος είχαμε 2-3 καλές φάσεις να σκοράρουμε ξανά. Η Λίβερπουλ είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως και έπαιξε επίσης καλά. Έτσι η ισοπαλία μοιάζει ένα δίκαιο αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.