Κουτσιανικούλης: “Δείξαμε ποιος είναι ο ΟΦΗ”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος στάθηκε στις αντιξοότητες που συνάντησε ο ΟΦΗ την περυσινή σεζόν, αλλά και στην επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος στάθηκε στις αντιξοότητες που συνάντησε ο ΟΦΗ την περυσινή σεζόν, αλλά και στην επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Κουτσιανικούλη:

Για την επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ: «Ο ΟΦΗ πέρασε τρία δύσκολα χρόνια με αποκορύφωμα την περσινή όπου παραλίγο να ζήσουμε αυτά που ζήσαμε την πρώτη φορά, ευτυχώς δεν συνέβη και όλα τα παιδιά πέτυχαν το ακατόρθωτο».

Για τον “μαύρο” Μάρτιο του 2015: «Ήθελα πάρα πολύ να μείνω με τον ΟΦΗ. Τότε μας είχαν αναγκάσει να διαλυθούμε και όχι αγωνιστικά αλλά εξωαγωνιστικά. Υπήρξε ο τέλειος συνδυασμός γιατί ήρθα στην ομάδα με σκοπό την επιστροφή στην Σουπερ Λιγκ και τελικά το πετύχαμε».

Για τις δυσκολίες που προέκυψαν τη φετινή χρονιά: «Όντως όλα αυτά που πετύχαμε ήταν κάτι το απίστευτο. Πολλοί μας είχαν ξεγράψει ή να το πω διαφορετικά μας είχαν ξεγραμμένους και μας έβαζαν εμπόδια για να μην πετύχουμε τον στόχο της ανόδου. Μας κυνήγησαν αρκετά όμως αποδείξαμε ότι είχαμε καρδιά και μεγάλη αξία» και συνεχίζει λέγοντας πως «όλοι όσοι μείναμε στην ομάδα, ακόμα και όταν ήμασταν 12 – 13 παιδιά, εμείς το πιστεύαμε. Ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο αλλά και τον τίτλο του πρωταθλητή».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Ήταν καταλυτική η παρουσία του. Μας κράτησε ενωμένους σαν μια γροθιά όταν όλα έδειχναν πως οδεύουν προς το τέλος. Κάθε μέρα μας έλεγε πως όλα πρέπει να γίνουν για την ομάδα και πως μέσα από την ομάδα θα έχουμε όλοι μας τα ανάλογα κέρδη. Πίστεψε στην αξία όλων των παιδιών και δεν εγκατέλειψε ποτέ την εμπιστοσύνη του προς εμάς».

Για την προσπάθεια στη μέση της χρονιάς: «Από τον Γενάρη και μετά έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Μπήκαν στην διοίκηση νέοι άνθρωποι που βοήθησαν σημαντικά. Προσπαθούσαν καθημερινά να λύσουν τα προβλήματα που υπήρχαν και ήταν δίπλα μας συνεχώς. Έπαιξε τον ρόλο της για να μπορούμε να βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που δεν θα μας επηρεάζει τόσο όσο τον πρώτο καιρό».

Για το δέσιμο που έχει με τον ΟΦΗ: «Πέντε χρόνια ε; Όταν ήρθα πρώτη φορά στην ομάδα, το καλοκαίρι του 2012, δεν το περίμενα. Όμως μετά από πέντε χρόνια στον ΟΦΗ, έχω δεθεί με τα πάντα. Δεν είναι και λίγα χρόνια για να βρίσκεσαι σε μια ομάδα. Δέθηκα και αγάπησα τον κόσμο του ΟΦΗ, τον αγαπώ γιατί είναι μια ιδιαίτερη σχέση μετά από τόσα χρόνια». 

Για την καλύτερη χρονιά της καριέρας του: «Έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα. Το πιστεύω πως βρίσκομαι στην πιο ώριμη, ποδοσφαιρικά, φάση της καριέρας μου. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά και έχω να δώσω αρκετά. Ήρθε και ο γιος μου στην οικογένεια μου και αυτό ήταν ένα γεγονός που σημάδεψε την ζωή μου».

Για τους στόχους του ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ: «Θα έχουμε κάθε δικαίωμα να σκεφτόμαστε παραπάνω μόλις διώξουμε το άγχος της παραμονής. Με βάση την ιστορία του ΟΦΗ, δεν μπορείς καν να συζητάς αυτόν τον στόχο. Όμως μετά από αυτά τα τρία δύσκολα χρόνια και τον τρόπο ανόδου στην Σούπερ Λιγκ, αυτήν την στιγμή – ας είμαστε ρεαλιστές – πρέπει να είναι ο κυριότερος στόχος. Η ομάδα που δημιουργείται έχει ικανότητες, πολύ καλούς παίκτες και ένα εξαιρετικό κλίμα όμως πρέπει να κοιτάζουμε την χρονιά βήμα – βήμα. Η Σούπερ Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα από ότι η Football League και χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη αγωνιστική μέχρι και την τελευταία».

Πηγή: www.gentikoule.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.