Μάτος: «Όνειρο η είσοδος στους ομίλους» (video)

Ο Λέο Μάτος υπογράμμισε πως η είσοδος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League αποτελεί ένα όνειρο για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Λέο Μάτος υπογράμμισε πως η είσοδος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League αποτελεί ένα όνειρο για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως η αποστολή της ομάδας του στη ρεβάνς με την Μπενφίκα δε θα είναι εύκολο, ενώ συμπλήρωσε πως οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να τα δώσουν όλα για να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης. Αναλυτικά, ο Βραζιλιάνος μπακ δήλωσε:

Για τις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι: “Έχω μία αίσθηση μεγάλης ευτυχίας, που έχω τη δυνατότητα να βάλω το όνομα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Θέλουμε πάρα πολύ να περάσουμε στους ομίλους. Θα ήταν η πραγματοποίηση ενός ονείρου. Λίγοι παίκτες στο ρόστερ έχουν παίξει στο Champions League, ενώ εγώ ποτέ. Έχω φτάσει στον τελικό του Europa League, αλλά δεν έχω παίξει στο Champions League και είναι ένα όνειρο, που θέλω να το πραγματοποιήσω”.

Για το πόσο πολύ το θέλει ο κόσμος: “Εμείς οι παίκτες αισθανόμαστε το πόσο πολύ το θέλει αυτό και ο κόσμος. Ακόμη και στον δρόμο, όλοι μας λένε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει. Αυτό μας κάνει να θέλουμε να δώσουμε και παραπάνω από τις δυνατότητες μας”.

Για το αν θεωρεί ακόμη φαβορί την Μπενφίκα: “Πριν τον πρώτο αγώνα, η Μπενφίκα είχε το ρόλο του φαβορί, γιατί είναι μία ομάδα με εμπειρία στη διοργάνωση, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν είχε την ευκαιρία να παίξει εδώ. Στο γήπεδο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για καμία από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε μία ανωτερότητα της Μπενφίκα και κάποιες ευκαιρίες, αλλά μετά τα πράγματα ήταν ισορροπημένα. Πάντα εδώ στην Τούμπα όμως, τα πράγματα είναι δύσκολα για τον αντίπαλο. Θεωρώ, ότι δεν υπάρχουν φαβορί για αυτή την αναμέτρηση”.

Για το πως περιμένει την Μπενφίκα: “Δεν ξέρω αν θα παίξουν οι ίδιοι ή άλλοι παίκτες, αλλά υποθέτω ότι δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές. Στο πρώτο παιχνίδι, είχαμε στόχο τη νίκη, αλλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η Μπενφίκα δημιούργησε καλές ευκαιρίες και μας ανάγκασε να αμυνθούμε περισσότερο, αλλά αύριο ο ρυθμός θα καθορίζεται από τον ΠΑΟΚ και η Μπενφίκα θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό”.

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι πλέον το φαβορί: “Όπως είπα όσον αφορά στο φαβορί, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάτι τέτοιο για το αυριανό παιχνίδι. Είπα, ότι η Μπανφίκα βάσει εμπειρίας ήταν αρχικά το φαβορί, αλλά πλέον θεωρώ ότι είναι 50-50”.

Για τον ρυθμό του αγώνα και το πως θα παίξει ο ΠΑΟΚ: “Δεν θα μπούμε ποτέ στο γήπεδο, για να υπερασπίσουμε απλά ένα αποτέλεσμα. Στόχος μας πάντα είναι η νίκη. Αν δεν δεχτούμε γκολ, είναι σίγουρο ότι θα περάσουμε, αλλά το 1-1 είναι ένα επικίνδυνο αποτέλεσμα”.

Για το αν πιστεύει ότι η Μπενφίκα έχει αποδυναμωθεί από τις απουσίες που θα έχει στην επιθετική της γραμμή: “Δεν ένιωσα στο πρώτο παιχνίδι ότι η Μπενφίκα είχε κάποιο πρόβλημα στην επίθεση. Έχει παίκτες, όπως ο Φερέιρα, με τον οποίο έχω παίξει αντίπαλος στην Ουκρανία. Τον Ζόνας, τον γνωρίζω καλά από την Εθνική Βραζιλίας. Είναι ένας μεγάλος παίκτης που σίγουρα θα λείψει, αλλά η Μπενφίκα έχει μεγάλους παίκτες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.