Με αλλαγές και Μακέντα στο Περιστέρι

Στον Φεντερίκο Μακέντα θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00).

Στον Φεντερίκο Μακέντα θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (19:00). Ο Ιταλός επιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θέλει να διαπιστώσει τον βαθμό αγωνιστική ετοιμότητας του παίκτη, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης έδειξαν πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως θα πρέπει να φανεί και εντός αγωνιστικού χώρου, το κατά πόσο είναι έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στο βασικό σχήμα των «πράσινων». 

Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει το συγκεκριμένο φιλικό σαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δοκιμάσει πρόσωπα στο βασικό σχήμα της ομάδας. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με αλλαγές, συγκριτικά με τα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος. Ο Δώνης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 3-5-2 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Διούδη στην εστία. Οι Θεοχάρης, Παντελάκης και Πούγγουρας θα είναι οι τρεις κεντρικοί αμυντικοί, με τους Γιόχανσον και Χατζηθεοδωρίδη στα άκρα της μεσοαμυντικής γραμμής. Οι Κάτσε και Τζανδάρης θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τον Χατζηγιοβάνη σε ρόλο επιτελικού μέσου. Οι Καμπετσής και Σέχου θα είναι το επιθετικό δίδυμο των «πράσινων». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.