Στον Αγροτικό Αστέρα ο Στέλιος Ηλιάδης

Ο 32χρονος μέσος με τις 176 συμμετοχές στην Α' Εθνική, με πέντε ομάδες, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ευόσμου ενισχύοντάς την στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Την απόκτηση του Στέλιου Ηλιάδη ανακοίνωσε (10/9) ο Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης που παίζει στη Γ’ Εθνική βάζει στο δυναμικό της τον 32χρονο παίκτη με τις 176 συμμετοχές στην Α’ Εθνική με πέντε ομάδες, τον Απόλλωνα Πόντου, τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, την Κέρκυρα και τον Πανθρακικό. 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Στέλιο Ηλιάδη. Ο Στέλιος Ηλιάδης είναι γεννημένος στις 3 Ιουνίου του 1986 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως μέσος. Έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, προτού μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ. Μετά από μια τετραετία με τα χρώματα του «Δικεφάλου του Βορρά» πήγε στον Ηρακλή, για να ακολουθήσουν η Κέρκυρα, η Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), ο Πανθρακικός και η Βέροια. Διαθέτει τεράστια εμπειρία από τα γήπεδα της Α’ Εθνικής, όπου κατέγραψε 176 συμμετοχές και εννιά γκολ, ενώ μετράει και 35 εμφανίσεις στη Β’ Εθνική, έχοντας σκοράρει τρεις φορές. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί τέσσερις φορές και στο Europa League”.

“Το 100% των δυνάμεών μου”

Και η ανακοίνωση συνεχίζει ως εξής: “Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Στέλιος Ηλιάδης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος της προσπάθειας να επιστρέψει ο Αγροτικός Αστέρας εκεί που του αξίζει να βρίσκεται. Υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να βοηθήσω και είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε, αλλά τώρα είναι ώρα για λίγα λόγια και πολλή δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.