Λούκα Μπάνκι: «Να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ» (video)

«Να δείξει το πρόσωπο των αγώνων της προετοιμασίας και όχι αυτό που εμφάνισε απέναντι στο Περιστέρι θέλει από την ΑΕΚ ο Λούκα Μπάνκι. Ο προπονητής της «Ένωσης» μίλησε στα κανάλια Novasports και τους Δημήτρη Καρύδα, Νίκητα Αυγουλή.

«Να δείξει το πρόσωπο των αγώνων της προετοιμασίας και όχι αυτό που εμφάνισε απέναντι στο Περιστέρι θέλει από την ΑΕΚ ο Λούκα Μπάνκι. Ο προπονητής της «Ένωσης» μίλησε στα κανάλια Novasports και τους Δημήτρη Καρύδα, Νίκητα Αυγουλή. 

Για την ποιότητα της Χάποελ και αν είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης:
«Ίσως είναι από τα φαβορί, αλλά υπάρχουν αρκετά. Το επίπεδο φέτος έχει ανέβει αρκετά. Η Μπάμπεργκ είναι ανάμεσα σε αυτές, η Μπόλόνια, η Χάποελ Ιερουσαλήμ επίσης. Αλλά είναι νωρίς, θα δούμε». 

Για το αποτέλεσμα του Σαββάτου απέναντι στο Περιστέρι:
«Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον τρόπο που παίξαμε εκεί, γιατί δεν δείχνει το αληθινό πρόσωπο της ομάδας. Είχαμε απουσίες, ειδικά με αυτή του Ξανθόπουλου που σόκαρε περισσότερο την ομάδα, γιατί ήμασταν λίγο απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουμε ειδικά αυτή. Διαφωνώ ότι δεν ήμασταν καλοί το πρώτο 30λεπτο, νομίζω τα πήγαμε σχετικά καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, το Περιστέρι έκανε καλή δουλειά αναδεικνύοντας τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε και εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα με τα φάουλ που αντιμετωπίσουμε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι άλλαξε τελείως, παίξαμε με την επιθετικότητα που θέλαμε. Αυτό που με στενοχώρησε περισσότερο ήταν το ότι δεν παίξαμε με το στυλ που προετοιμαζόμασταν επί επτά εβδομάδες». 

Για το τι περιμένει από την Χάποελ αγωνιστικά:
«Απέναντι μας είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, που τρέχει και μπορεί να σκοράρει πολύ. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, γιατί αν χαλαρώσουμε απέναντι τους μπορεί να το πληρώσουμε, γιατί είναι ομάδα που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική ΑΕΚ. Είναι η πρεμιέρα, σημαίνει πολλά να δείξουμε καλά πράγματα στο πρώτο μας παιχνίδι στο Basketball Champions League».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.