Ρονάλντο: «Είμαστε η κορυφαία ομάδα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε πως η Γιουβέντους είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μετά και τη νίκη 2-1 επί της Έμπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπογράμμισε πως η Γιουβέντους είναι η κορυφαία ομάδα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μετά και τη νίκη 2-1 επί της Έμπολι για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως δεν το έχει δει σε ριπλέι.

Αρχικά, ο Ρονάλντο τόνισε: «Ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα. Χθες αξίζαμε τη νίκη και μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Μάντσεστερ, δείξαμε ότι είμαστε κορυφαία ομάδα».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: «Αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ της Έμπολι. Δημιουργήσαμε περισσότερους ανοιχτούς χώρους και κάναμε περισσότερα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κουρασμένοι μετά το παιχνίδι στο Μάντσεστερ και ξέραμε ότι θα ήταν επικίνδυνο ματς το αποψινό. Το “αφεντικό” μας το είχε τονίσει».

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους συμπλήρωσε: «Δεν είχα την ευκαιρία να δω ριπλέι του γκολ μου ακόμα. Συνέβη πολύ γρήγορα. Ένιωσα σίγουρος, σούταρα και αποδείχτηκε ότι ήταν ένα σπουδαίο γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.