Συνεχίστηκε η παράδοση…(video)

Η Ουντινέζε είχε μόνο νίκες στα τρία προηγούμενα ματς με αντίπαλο την Τζένοα, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικώς πήρε την ισοπαλία 2-2 στην έδρα των «ροσομπλού».

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Τορίνο με την πρωτοπόρο Γιουβέντους, η Τζένοα δεν κατάφερε να νικήσει στο σπίτι της την Ουντινέζε, η οποία προερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες. 

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 9’ με κεφαλιά του Μπέσα, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στις ευκαιρίες με ωραία  κεφαλιά του Λαζάνια, την οποία εξουδετέρωσε ο Ράντου. 

Οι Γενοβέζοι προηγήθηκαν λίγο μετά το ημίωρο με το εύστοχο πέναλτι του Ρόμουλο, μετά την ανατροπή του Μπέσα από τον Μούσο, που έκανε ντεμπούτο στη φετινή Serie A, παίρνοντας τη θέση του Σκουφέτ. 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε ευκαιρίες, αλλά είχε μπόλικα γκολ και συγκινήσεις. Η ομάδα από το Φρίουλι ισοφάρισε στο 65’ με κεφαλιά του Λαζάνια, αλλά δεν το…χάρηκε και πολύ αφού δύο λεπτά αργότερα ο Ρομέρο με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Μπέσα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους «γκριφόνι». 

Στο 70’ ο Ντε Πολ με απίθανο πλασέ εκτός μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με το 5ο γκολ του στο τρέχον πρωτάθλημα, με τους Γενοβέζους να μένουν με 10 ποδοσφαιριστές από το 74’ μετά την αποβολή του Ρομέρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Serie A, 10η αγωνιστική

ΤΖΕΝΟΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2-2

«Luigi Ferraris», Γένοβα, Ιταλία

Διαιτητής: Πάολο Ματζολένι

Κίτρινες κάρτες: Μπιράσκι (37’), Κουαμέ (58’),  Ρομέρο (56’ και 74’), Ματζιτέλι (81’) –  Σαμίρ (14’), Μπεχράμι (19’), Οπόκου (24’), Μούσο (67’)

Κόκκινες κάρτες: Ρομέρο (74’)

Τζένοα (3-5-2): Ράντου –  Μπιράσκι, Ρομέρο, Κρίσιτο (αρχ.) –  Περέιρα, Ρόμουλο, Σάντρο (71’ Ματζιτέλι), Μπέσα (85’ Χίλιεμαρκ), Λάζοβιτς –  Πιόντεκ, Κουαμέ (75’ Γκιουντέρ)

Προπονητής: Ιβάν Γιούριτς

Ουντινέζε (3-5-1-1): Μούσο –  Οπόκου, Τρόοστ-Εκόνγκ, Σαμίρ –  Πουσέτο (86’ Μπάλιτς), Φοφανά, Μπεχράμι (αρχ.) (63’ Τερ Άφεστ), Μπαράκ (80’ Μαντραγκόρα), Στρούγκερ-Λάρσεν – Ντε Πολ –  Λαζάνια

Προπονητής: Χούλιο Βελάθκεθ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.