Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑΕΚΠρομηθέας ΠατρώνΠεριστέριΠΑΟΚΟλυμπιακόςΧολαργόςΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΡέθυμνο Cretan KingsΚύμη SeajetsΛαύριοΚολοσσός H Hotels

Επιστρέφει ο Καλαϊτζής

26/12/2010 • 22:10
Επιστρέφει ο Καλαϊτζής
  • shares

Ραντεβού στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας έχει τη Δευτέρα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Η ευχάριστη είδηση ακούει στο όνομα Γιώργος Καλαϊτζής, αφού ο έμπειρος γκαρντ ακολούθησε θεραπευτική αγωγή καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών και αναμένεται να μπει στο 100%. Καθημερινά έκανε θεραπείες και ο Μανώλης Παπαμακάριος.

Ο φυσιοθεραπευτής του Πανελληνίου κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ο αρχηγός το ματς στο Περιστέρι στις 5 Ιανουαρίου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή φαίνεται δύσκολο να καταφέρει να δώσει το παρόν ο Παπαμακάριος απέναντι στην ομάδα που ανδρώθηκε και συνέδεσε το όνομά του.

Τη Δευτέρα θα λάβει η διοίκηση του Πανελληνίου την απόφασή της για το μέλλον του Μπάιαρς. Ο Αμερικανός απουσίασε αδικαιολόγητα από τρεις προπονήσεις της ομάδας, ενώ τη Δευτέρα 20/12, με δική του απόφαση και κατά παράβαση των όρων του συμβολαίου του, δεν ακολούθησε την αποστολή στην Ολλανδία.

Γράψτε το σχόλιο σας...