Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΠρομηθέας ΠατρώνΑΕΚΠεριστέριΠΑΟΚΗφαιστος ΛήμνουΠανιώνιοςΑρηςΛαύριοΚολοσσός H HotelsΗρακλήςΙωνικός ΝικαίαςΕρμής ΑγιάςΡέθυμνο Cretan Kings

Καλαφατάκης: "Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας"

14/01/2011 • 19:44
Καλαφατάκης: "Να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας"
  • shares

Ως εξαιρετικό τεστ για να δοκιμάσει τις αντοχές του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζει την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο άδειο από κόσμο ΣΕΦ (λόγω τιμωρίας του αντιπάλου), ο Ηρακλής (17.00).

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι για εμάς μια ευκαιρία να δείξουμε ότι είμαστε σε ανοδική πορεία, σαν ομάδα. Θα είναι μια ευκαιρία να τεστάρουμε πρόσωπα και πράγματα, να δεθούμε περισσότερο σαν σύνολο, να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν τον είχαν στους προηγούμενους αγώνες. Θέλουμε να έχουμε μια καλή παρουσία, έτσι ώστε να είμαστε σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει του β΄ γύρου όπου εκεί θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή κατάσταση, το έδειξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εμείς έχουμε άλλους στόχους και προτεραιότητες, αλλά θέλουμε να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και θα το επιδιώξουμε όσο καλύτερα μπορούμε,» δήλωσε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος συμπλήρωσε την αναφορά του προπονητή του λέγοντας: «Πάμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως όλοι γνωρίζουν ότι είναι αυτά κόντρα στον Ολυμπιακό για οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη και ειδικότερα μέσα στην έδρα του. Είναι όμως ένας αγώνας που θα μας βοηθήσει να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια τόσο ισχυρή και πλήρη ομάδα. Για εμάς θα είναι και μια ευκαιρία να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί στο παιχνίδι και ότι στο β΄ γύρο θα έχουμε μια καλύτερη 'εικόνα', που θέλουμε να συνοδευθεί και από τα ανάλογα νικηφόρα αποτελέσματα.»

Η αποστολή των «κυανόλευκων» μετακινήθηκε οδικώς σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας...