Γκάρετ: “Βγάζουμε ενέργεια στο παρκέ” (video)

Ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδι, στις νίκες που παίρνει και στο επόμενο παιχνίδι (14/11, 19:30) για το Basketball Champions League με αντίπαλο την ελβετική, Φρίμπουργκ

Με τέσσερις σερί νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει (14/11, 19:30) την ελβετική, Φρίμπουργκ στο PAOK SPORTS ARENA. 
Ο Ντάριους Γκάρετ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη media day της ομάδας (13/11) και στάθηκε στη σημασία του παιχνιδιού και στη νίκη που θέλει ο ΠΑΟΚ: “Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ οπότε εγώ και οι συμπαίκτες μου θα πρέπει να παίξουμε καλά για να το κερδίσουμε”.
Αναφέρθηκε στην ψυχολογία μετά τις νίκες. “Είναι λίγο καλύτερη η ψυχολογια αλλά έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε και πολλές νίκες να πάρουμε και θέλουμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να παίρνουμε τις νίκες”.
Η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, η Φρίμπουργκ ήταν η πρώτη ομάδα του Γκάρετ στην Ευρώπη. Ρωτήθηκε για αυτό αλλά και για την ελβετική λίγκα. Και είπε: “Είναι μια λίγκα που αναπτύσσεται, οι περισσότερες ομάδες παίζουν με ενέργεια, παίζουν δυνατά, είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε αύριο, είναι κάτι που θα το αντιμετωπίσουμε στο παιχνίδι και είναι μια λίγκα που θα συνεχίσει να μεγαλώνει και τα επόμενα χρόνια. Εχω πολλές αναμνήσεις, ήταν η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν στην Ευρώπη, θυμάμαι την πόλη και είμαι ενθουσιασμένος που θα τους αντιμετωπίσουμε αύριο”. 
Ρωτήθηκε για τα παιχνίδια που κάνει ο ΠΑΟΚ και το τι έχει αλλάξει. Απάντησε: “Εχουμε περισσότερη ενέργεια και τη βγάζουμε στο παρκέ στη διάρκεια του αγώνα, διασκεδάζουμε με το παιχνίδι κι αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό ακριβώς που έφταιγε αλλά ήξερα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει και το κάναμε. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό ακριβώς αλλά το “χτίσαμε”, το αλλάξαμε, νικάμε και θα πρέπει να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο  την εικόνα μας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.