Hearthstone: Rastakhan’s Rumble Preview

Μια πρώτη ματιά στο νέο expansion.Μια από τις μεγάλες ανακοινώσεις του Blizzcon 2018 που...

Μια πρώτη ματιά στο νέο expansion.

Μια από τις μεγάλες ανακοινώσεις του Blizzcon 2018 που παρευρεθήκαμε ήταν το Hearthstone expansion, Rastakhan’s Rumble.

To επερχόμενο expansion έχει να κάνει με την Gurubashi Arena, ένα μια παραδοσιακή αρένα στην Troll κοινότητα σύμφωνα με το Lore του Warcraft universe. Εκτός από τις 135 καινούργιες κάρτες θα δούμε και ένα καινούργιο mechanic στο παιχνίδι, το Overkill. Κάρτες με το συγκεκριμένο keyword θα πραγματοποιούν ένα επιπλέον effect, αν σκοτώνουν το target τους με επιπλέον δύναμη από ότι χρειάζεται. Δηλαδή άμα ένα spell κάνει 4 damage και χρησιμοποιηθεί εναντίων ενός Minion με 3 health θα ενεργοποιεί το overkill keyword. Αρκετά ενδιαφέρον mechanic, καθώς δίνει στον παίκτη την επιλογή του να χρησιμοποιήσει περισσότερα resources από ότι χρειάζεται για την απομάκρυνση κάποιου minion, εφόσον το overkill effect της εκάστοτε κάρτας είναι αρκετό για να δικαιολογήσει την σπατάλη.

Η Βlizzard για άλλη μια φορά δημιούργησε class cards με extra themed flavor, από τις κάρτες που έχουν γίνει revealed παρατηρούμε ότι για παράδειγμα οι Paladin cards παίζουν γύρω από buff spells , ενώ η αντίστοιχες του warlock είναι δυνατές κάρτες για το κόστος τους ωστόσο έχω κάποιο health cost και τέλος του Hunter είναι κάρτες που ενισχύουν την παρουσία στο board με δυνατά στατιστικά στα creature αλλά και rush.

Κάθε class στο συγκεκριμένο expansion παίρνει εκτός των άλλων, 1 rare spirit card, 1 legendary Champion, που θα είναι legendary creatureκ εκτός από ένα που θα είναι new hero portrait αλλά και ένα legendary Loa. Τα Loa σύμφωνα με την μυθολογία των Trolls, είναι θεϊκά πνεύματα που παίρνουν την μορφή δυνατών ζώων όπως καρχαρίες, τίγρης, raptors κτλπ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ben Thomson στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε για το IGN Greece, μάθαμε ότι τα spirit και Loa έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν πάρα πολύ δυνατό synergy, ωστόσο και αυτούσιες είναι πολύ δυνατές κάρτες.

Για να μπορεί ο κάθε παίχτης να δοκιμάσει τον συνδυασμό αυτών τον δύο, η Blizzard δίνει ως δώρο σε όποιους κάνουν log in μετά το release του expansion, 2 spirit cards και 1 loa, όλα από το ίδιο random class, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να χτίσει ένα δυνατό Rastakhan’s Rumble deck.

Επιπροσθέτως, μια βδομάδα μετά το release που θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου, οι παίχτες θα μπορούν να παίξουν και το καινούργιο adventure mode με όνομα Rumble run οπού ο κάθε παίχτης θα συνεργάζεται με τον προταγωνιστή της ιστορίας, τον Rakhar. Πρόκειται για ένα Troll που προσπαθεί από το μηδέν να γίνει ο πρωταθλητής του Gurubashi Arena. Στο πλάι λοιπόν του Rakhar, ο παίχτης θα διαλέγει το class του πρωταγωνιστή μας και στην συνέχεια τα “όπλα” που θα στελεχώνουν το deck. Μόλις τελικά γίνει πρωταθλητής και αναγνωριστεί από τον Βασιλιά των troll Rastakhan, τότε ο παίχτης αποκτάει ένα ολοκαίνουργιο Troll CardBack. Το adventure προσφέρει μεγάλο replayability και είναι αρκετά διασκεδαστικό!

Αναμένουμε να δούμε περισσότερα με την κυκλοφορία του Expansion στις 4 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε μείνετε στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.