O Arkham Knight κάνει το ντεμπούτο του στο Detective Comics #1000

Δύο υπέροχες συλλογές για τα γενέθλια του Batman.Το 2019, ο Batman κλείνει 80 χρόνια από το...

Δύο υπέροχες συλλογές για τα γενέθλια του Batman.

Το 2019, ο Batman κλείνει 80 χρόνια από το ντεμπούτο του και η DC έχει μεγάλα σχέδια για τον Σκοτεινό Ιππότη. Μέσα σε αυτά, περιλαμβάνεται μια νέα ιστορία που θα εισάγει επίσημα τον Arkham Knight στο βασικό timeline της DC Comics.

Η DC θα κυκλοφορήσει ένα εορταστικό τεύχος, μεγαλύτερο σε μέγεθος από το συνηθισμένο, για το “Detective Comics #1000” και μια σκληρόδετη συλλογή με την ονομασία “Detective Comics: 80 Χρόνια Batman”.

Art by Jim Lee et al. (DC Entertainment)
Art by Jim Lee et al. (DC Entertainment).

To “Detective Comics #1000” θα είναι 96 σελίδες και σε αυτό συμβάλλει πλήθος δημιουργών της DC για διάφορες ιστορίες. Εκτός των βασικών, Peter Tomasi και Doug Mahnke, θα έχουμε τους Geoff Johns, Brian Michael Bendis, Paul Dini, Christopher Priest, Denny O’Neil, Neal Adams, Kelley Jones, Dustin Nguyen, Alex Maleev κι άλλους.

Η βασική ιστορία των Tomasi/Mahnke θα περιλαμβάνει την επίσημη εισαγωγή του Arkham Knight στην DC. Ο χαρακτήρας του Arkham Knight φτιάχτηκε συγκεκριμένα για το παιχνίδι του 2015 “Batman: Arkham Knight”. Έχει εμφανιστεί σε διάφορα tie-in κόμικς του Arkham Knight, αλλά είναι η πρώτη φορά που θα τον δούμε στο βασικό DC Universe. Η DC είπε ότι αυτή είναι “μια νέα έκδοση” του Arkham Knight, υποδηλώνοντας ότι ίσως δεν φορέσει τη μάσκα αυτή τη φορά ο Jason Todd.

Όσο για το “Detective Comics: 80 Years of Batman”, θα περιλαμβάνει μια μίξη από κλασικά reprints του Batman και μερικές νέες ιστορίες. Σε μία από αυτές, ο συγγραφέας Paul Levitz και ο σχεδιαστής Denys Cowan θα εξερευνήσουν ένα πρώιμο τραύμα της παιδικής ηλικίας του Bruce Wayne. Το βιβλίο θα περιλαμβάνει επίσης τα πρωτότυπα art layouts του Lew Sayre Scwartz από μια ιστορία του “Detective Comics #200”. Τέλος θα έχει ένθετα από δημιουργούς και ιστορικούς, όπως οι Cory Doctorow, Neil Gaiman, Glen David Gold και Denny O’Neil.

Τα δύο βιβλία θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2019.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.