Εύκολα την πρώτη νίκη ο Ολυμπιακός

Την πρώτη νίκη του στο φετινό Champions League πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Την πρώτη νίκη του στο φετινό Champions League πέτυχε απόψε ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά. 

Με όπλο την άμυνά τους μετά τις αρχές της δεύτερης περιόδου, οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης επιβλήθηκαν 11-4 της γερμανικής Σπαντάου, για την 3η αγωνιστική του Β΄ ομίλου, και προσδοκούν καλύτερη συνέχεια στη διοργάνωση.

Οι “ερυθρόλευκοι” προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο δίλεπτο, με γκολ του Μουρίκη από θέση φουνταριστού και του Γενηδουνιά σε παίκτη παραπάνω, όμως το ενθαρρυντικό ξεκίνημα δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός έχασε έναν παίκτη παραπάνω κι ένα πέναλτι με το Γούνα (απέκρουσε ο Μπάκσα) και η Σπαντάου κατάφερε να περάσει μπροστά με 3-2 στις αρχές της δεύτερης περιόδου, σκοράροντας δύο φορές με αριθμητικό πλεονέκτημα και μία με πέναλτι.

Μετά από οκτώ λεπτά “αφλογιστίας”, οι πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν λύση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που είχαν σημειώσει το δεύτερο τέρμα τους (Γενηδουνιάς στον παραπάνω) και αμέσως μετά ο Μπούσλιε έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Βελτιώνοντας την άμυνά τους και με τον Γούνα να δίνει λύσεις με δύο διαδοχικά γκολ, οι Πειραιώτες αποσπάστηκαν με 6-3 στο ημίχρονο και έβαλαν στέρεες βάσεις για τη νίκη. Οι προσπάθειες των Γερμανών να αντιδράσουν… τράκαραν στον Γιόσιπ Πάβιτς και ο Ολυμπιακός, αξιοποιώντας κυρίως της αποβολές που κέρδισε (είχε 7/9 με παίκτη παραπάνω, έναντι 2/6 της Σπαντάου), έφτασε χωρίς περαιτέρω προβλήματα στο τελικό 11-4.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 3-0

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς (Κροατία), Παολέτι (Ιταλία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Νικολαϊδης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γούνας 3, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Πέταρ Κοβάσεβιτς): Μπάκσα, Σονταντιέ 1, Χίλεν, Τσουκ, Νεγκρεάν 1, Γιούνγκλινγκ, Στρέλετσκι, Ντέντοβιτς 1, Κιούπερς, Ράιμπελ, Ρέστοβιτς, Πιέσιβατς 1, Πέτερφι

* Η Σπαντάου παρατάχθηκε με μία σημαντική απουσία, καθώς ο αρχηγός της, Μάρκο Σταμ, είναι τραυματίας και έμεινε στη Γερμανία. Από πλευράς Ολυμπιακού, ο Θοδωρής Βλάχος άφησε εκτός 13άδας τον Κώστα Κάκαρη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.