Ζει το μπάσκετ στο… “μελιτζανί”

Είναι ιδιόρρυθμος, είναι απαιτητικός, είναι τελειομανής και όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα έχει στο μυαλό του… αυτό κάνει ότι μπορεί για να βγει από το κρανίο του.

Βάση τίτλων είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ιδιόρρυθμος, είναι απαιτητικός, είναι τελειομανής και όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα έχει στο μυαλό του… αυτό κάνει ότι μπορεί για να βγει από το κρανίο του. 
Το «μελιτζανί» χρώμα έχει πλέον αποκτήσει… διεθνή υπόσταση ως λέξη αφού το χρώμα που αποκτά στις εκρήξεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι θέμα αναφοράς σε κάθε μέσο ενημέρωσης. 
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν της Φενέρμπαχτσε είχε την Πέμπτη μία τέτοια «έκρηξη» με τον Κώστα Σλούκα. Εκτός του ότι το video έγινε viral, μας έφερε στη μνήμη κι άλλες παρόμοιες εκρήξεις, που όσοι δεν τον ξέρουν καλά κρατούν την ανάσα τους φοβούμενοι μην πάθει κάτι.
Όμως είναι ξεκάθαρο πως όταν ο Ομπράντοβιτς «βγαίνει» από τα ρούχα του και λόγος υπάρχει και… αποτέλεσμα. 


 
Ποιος μπορεί να ξεχάσει το μεγάλο τρίποντο του Δημήτρη Διαμαντίδη στη Μάλαγα το 2011, όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν κάνει επακριβώς αυτό που τους είχε πει ο Ζέλικο δευτερόλεπτα πριν. 
Δείτε το video για να καταλάβετε…

Στο ντέρμπι της Φενέρ με την Εφές, ο Ομπράντοβιτς έβλεπε τους παίκτες τους να μην κάνουν τίποτε απ’ αυτά που ο ίδιος είχε πει δευτερόλεπτα πριν στο τάιμ άουτ. Αποτέλεσμα;
Η παρακάτω εικόνα η οποία ταξίδεψε όλο τον μπασκετικό πλανήτη. 

No, I did not alter the hue on Obradovic’s face (Fenerbahce vs Efes #Euroleague). Unedited fury in all its glory: pic.twitter.com/uYe3S3LkdL


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.