Τη φωνή της Mary Poppins θα ακούσουμε στο “Aquaman”

Λέτε να τραγουδήσει;Η Julie Andrews, γνωστή μέσα από τις ταινίες "Mary Poppins", "The Sound of...

Λέτε να τραγουδήσει;

Η Julie Andrews, γνωστή μέσα από τις ταινίες “Mary Poppins”, “The Sound of Music”, “Torn Curtain” κ.α., θα δανείσει τη φωνή της σε έναν ρόλο κλειδί στην επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros., “Aquaman”.

Προσοχή ενδέχεται να ακολουθούν spoilers!!


Το IGN επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Variety που ήθελε την Andrews να ακούγεται στην ταινία ως η φωνή της Karathen, ένα μυθικό θαλάσσιο πλάσμα που βοηθά τον Aquaman να διαπραγματευτεί την ειρήνη μεταξύ της Atlantis και του πάνω κόσμου. Αν και η φωνή της ηθοποιού είναι χαρακτηριστική, όλα δείχνουν ότι θα αλλοιωθεί ψηφιακά σε έναν βαθμό.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο παραγωγός της ταινίας, Peter Safran, είπε: “Θέλαμε η Karathen να έχει την φωνή μιας Βρετανίδας ηθοποιού, αν και θα αλλοιωνόταν ψηφιακά. Και όταν μάθαμε ότι η Julie ενδιαφερόταν, ήταν διαθέσιμη και ενθουσιασμένη, το να την ενσωματώσουμε στο cast δεν ήταν δύσκολο”.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που η Andrews δανείζει τη φωνή της. Έχει γίνει η μαμά του Gru στις ταινίες “Despicable Me”, η Queen Lillian στις ταινίες “Shrek” και η αφηγήτρια στην ταινία “Enchanted”.

Ένας από τους γνωστότερους ρόλους της Andrews ήταν ο πρωταγωνιστικός στην ταινία “Mary Poppins”, για τον οποίο μάλιστα κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το 1965. Αν σας ακούγεται οικείος ο τίτλος είναι επειδή η γνωστή Βρετανίδα νταντά θα επιστρέψει με το sequel, “Mary Poppins Returns” περίπου την ίδια χρονική περίοδο με το “Aquaman”. Την Emily Blunt θα δούμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο James Wan σκηνοθέτησε το σενάριο των David Leslie Johnson-McGoldrick και Will Beall. Στους παραγωγούς περιλαμβάνονται οι Peter Safran και Rob Cowan, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns και Walter Hamada.

Το cast αποτελείται από τους Jason Momoa ως Aquaman/Arthur Curry, Nicole Kidman ως Queen Atlanna και Amber Heard ως Mera, Willem Dafoe ως Vulko, Patrick Wilson ως King Orm, Dolph Lundgren ως Nereus και Yahya Abdul-Mateen II ως Black Manta.

Στην ταινία δεν θα δούμε κάποιον άλλον χαρακτήρα από το “Justice League”, αλλά θα δούμε μεταλλικούς καρχαρίες. Ρίξτε μια ματιά στις αφίσες των χαρακτήρων και διαβάστε για το prequel μυθιστόρημα που θα συνοδεύει την ταινία.

Το “Aquaman” θα… “αναδυθεί από τα βάθη της θάλασσας” και θα κάνει την εμφάνισή του στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου με διάρκεια 2 ώρες και 23 λεπτά.

Με βάση τα λεγόμενα κάποιων τυχερών που την είδαν σε ειδική προβολή, η ταινία περιέχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους, οπότε καλό είναι να μην φύγετε τρέχοντας από την αίθουσα του κινηματογράφου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.