Κριστιάνο βάλε ένα (ακόμη) γκολ! (graphic)

H Γιουβέντους φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου τη Σπαλ για τη 13η αγωνιστική της Serie A κι ο Ρονάλντο αναζητεί ένα ακόμη ρεκόρ με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τη…συνήθεια να σπάει ρεκόρ, επομένως η πρώτη σεζόν του στη Γιουβέντους δεν ήταν δυνατόν να ξεφύγει από τον κανόνα. Και συνήθως τα ρεκόρ του, έχουν στην ίδια πρόταση, τη λέξη «γκολ». 

Μέχρι στιγμής ο 33χρονος Πορτογάλος έχει πετύχει 8 γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα (σε 12 αναμετρήσεις) κι ακόμη ένα σε τρεις αγώνες στο Champions League, με την υπενθύμιση πως είχε αποβληθεί στην πρεμιέρα κόντρα στη Βαλένθια στο 29ο λεπτό. Κοινώς, με τη φανέλα των «Μπιανκονέρι» έχει σκοράρει 9 φορές σε 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Εφόσον τα καταφέρει κι απόψε στο Τορίνο με αντίπαλο τη Σπαλ (19:00, NS3HD) τότε θα έχει φτάσει σε διψήφιο αριθμό γκολ σε 16 αγώνες, ταχύτερα από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της Γιούβε!

Το σχετικό ρεκόρ κατέχει –πάντα σε ότι αφορά στα γκολ στην πρώτη χρονιά του- ο Πίπο Ιντζάγκι, ο οποίος τη σεζόν 1997-98 είχε φτάσει στο μαγικό «10» σε 18 αναμετρήσεις. Ο Γκονσάλο Ιγουαΐν χρειάστηκε 20 ματς για να φτάσει στα 10 γκολ στην πρώτη σεζόν, 2016-17. Ένας άλλος Αργεντινός, ο Κάρλος Τέβες, αγωνίστηκε δύο σεζόν με τα «ασπρόμαυρα» πετυχαίνοντας 10 γκολ στους πρώτους 23 αγώνες του, ενώ το κουαρτέτο –που θα γίνει κουιντέτο- κλείνει ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, με το Γάλλο να σκοράρει 10 φορές στα πρώτα 29 ματς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.