Γέντρισεκ: ” Όταν δεν σκοράρεις, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα ” (video)

Στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ξάνθης και στη διαφορετική εικόνα της ακριτικής ομάδας στο δεύτερο μέρος, στάθηκε ο Έρικ Γέντρισεκ με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports.

Στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Ξάνθης και στη διαφορετική εικόνα της ακριτικής ομάδας στο δεύτερο μέρος, στάθηκε ο Έρικ Γέντρισεκ. Στις δηλώσεις που έκανε ο Σλοβάκος επιθετικός της Ξάνθης στα κανάλια Novasports και τον Ευγένη Δαδαλιάρα, σχολίασε ακόμα τη “μάχη” με τον Πρίγιοβιτς για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερς, καθώς και την επιστροφή του στην Εθνική Σλοβακίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Γέντρισεκ στα κανάλια Novasports:

Για την ήττα της Ξάνθης στην Τούμπα: 

” Παίξαμε καλά, ήμασταν συμπαγείς και αφήσαμε μόνο μια φορά τον Πρίγιοβιτς. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε και όταν παίζεις απέναντι στον ΠΑΟΚ και δεν σκοράρεις, τότε γίνεται δύσκολη η αποστολή σου. Όμως η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική στο δεύτερο μέρος. 

Απόψε έπαιξα λίγο διαφορετικά, σε σχέση με άλλα ματς. Δεν έπαιξα ως σέντερ φορ, πάλεψα για την ομάδα και δεν με ενδιαφέρει αν σκόραρα ή όχι. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος, γιατί χάσαμε”.

Για τη “μάχη” με τον Πρίγιοβιτς για την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερς:

” Είμαι χαρούμενος που έχω τα ίδια γκολ με τον Πρίγιοβιτς. Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Δεν είχαμε στα τελευταία παιχνίδια πολλές ευκαιρίες για να σκοράρω, όμως είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα που πήραμε “. 

Για την επιστροφή του στην Εθνική Σλοβακίας: 

” Χαίρομαι που είμαι ξανά μέλος της Εθνικής. Το πάλευα για χρόνια και χαίρομαι που κάποιος είδε τις εμφανίσεις μου στην Ελλάδα και ελπίζω να παραμείνω στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο και να ξαναπαίξω για την Εθνική Σλοβακίας “. 

Για το γεγονός ότι και εφέτος σκοράρει αρκετά: 

” Χαίρομαι που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν σκοράρω αρκετά. Όμως θέλω να παίρνει βαθμούς η ομάδα. Τα γκολ φέρνουν βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό. Απόψε δεν τα κατάφερα, όμως ελπίζω στο επόμενο ματς να βοηθήσω ξανά την Ξάνθη “. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.