Δύσκολη η υλοποίηση 3ης σεζόν “Big Little Lies” σύμφωνα με την Nicole Kidman

Ας μην ελπίζουμε δηλαδή...Δύσκολα τα πράγματα για όσους περιμένουν και 3η σεζόν "Big Little Lies"...

Ας μην ελπίζουμε δηλαδή…

Δύσκολα τα πράγματα για όσους περιμένουν και 3η σεζόν “Big Little Lies”, καθώς η Nicole Kidman δεν είναι αισιόδοξη.

Σε συνέντευξή της στο Variety (μέσω IndieWire), η Οσκαρική ηθοποιός είπε ότι το να συγκεντρωθεί πάλι όλο το cast θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, “Θα ήταν δύσκολο να φέρουμε πάλι όλη την ομάδα. Θα μου άρεσε βέβαια”.

Η Kidman φανέρωσε ότι η Meryl Streep, η οποία είναι η νέα εισαγωγή στο cast, δέχτηκε να πάρει μέρος στην ταινία χωρίς καν να κοιτάξει το σενάριο, “Είπε, ‘Θα πρέπει να πάρω μέρος τώρα’ και εμείς ξαφνιαστήκαμε. Τόσο πολύ ήθελε να μας υποστηρίξει”.

Το cast της σειράς αποτελείται από μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως οι Meryl Streep, Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoë Kravitz, Adam Scott, James Tupper, Jeffrey Nordling και Iain Armitage. Νέες προσθήκες είναι και οι Douglas Smith, Martin Donovan, Poorna Jagannathan και P.J. Byrne.

Η Andrea Arnold θα κάτσει στην κενή σκηνοθετική καρέκλα που άφησε ο Jean-Marc Vallée για την δεύτερη σεζόν.

Oι Kidman και Witherspoon θα αναλάβουν και χρέη εκτελεστικών παραγωγών. Όπως επίσης και οι Per Saari μέσω της Blossom Films, Bruna Papandrea, Jean-Marc Vallée, Nathan Ross, Gregg Fienberg και Andrea Arnold. Σεναριογράφος θα είναι ο David E. Kelley και το σενάριο θα βασίζεται μερικώς στην ιστορία της Liane Moriarty, συγγραφέα του ομώνυμου μυθιστορήματος, η οποία θα είναι και παραγωγός της σειράς.

Η μίνι-σειρά έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και αυτό το είδαμε και φέτος με τα βραβεία που κέρδισε. Τρεις Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Μίνι-Σειράς, Καλύτερου Α’ Γυναικείου Ρόλου και Β’ Ανδρικού Ρόλου), ένα βραβείο Writers Guild (Καλύτερο Διασκευασμένο Σενάριο) και ένα βραβείο TCA (Καλύτερη μίνι σειρά).

Όπως μάθαμε, όταν ανακοινώθηκαν τα νέα για την επιστροφή του “Big Little Lies”, πρέπει να ετοιμαστούμε για μεγάλες αλλαγές και εκρήξεις στις σχέσεις των χαρακτήρων. Η 2η σεζόν αναμένεται να προβληθεί κάποια στιγμή το 2019 και θα αποτελείται από επτά επεισόδια.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.