Οι fans θέλουν να απαθανατίσουν ηλικιωμένη παίκτρια του Skyrim

Θα τους κάνει τη χάρη η Bethesda?Το Elder Scrolls V: Skyrim ήρθε πριν από εφτά χρόνια , και η τώρα...

Θα τους κάνει τη χάρη η Bethesda?

Το Elder Scrolls V: Skyrim ήρθε πριν από εφτά χρόνια , και η τώρα η κοινότητα θέλει να δει την ογδονταδιάχρονη φαν να περιλαμβάνεται στο επόμενο παιχνίδι της σειράς.

Σύμφωνα με το Eurogamer, ο χρήστης του Reddit phantom-scribbler άρχισε να μιλάει για το ότι η Bethesda πρέπει να φτιάξει μια έκδοση της ηλικίας 82 χρονών Youtuber Shirley Curry στο Elder Scrolls 6. Αυτό το αίτημα ξεκίνησε μετά από ένα πολύ μακάβριο σχόλιο που έκανε η Shirley σαν απάντηση στα λόγια του προηγούμενου μήνα από την Bethesda, για το ότι το Elder Scrolls 6 ίσως να είναι πολλά χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του.

“Υποθέτω ότι αυτό είναι κυριολεκτικά το τελευταίο καρφί στο φέρετρο μου! Όταν κυκλοφορήσει το Skyrim 6 θα είμαι 88! Οπότε πιθανότατα δεν θα καταφέρω να το παίξω, οπότε καλύτερα να σταματήσω να το ονειρεύομαι!”

Αυτό θυμίζει την περίπτωση του Elder Scrolls fan Erik “Immok the Slayer” West που έφυγε από τη ζωή λόγω καρκίνου, μερικούς μήνες πριν κυκλοφορήσει το Skyrim. Η Bethesda τον απαθανάτισε στο παιχνίδι σαν Erik the Slayer. Τώρα ο phantom-scribble θέλει να δει να γίνεται το ίδιο με την Shirley, και δεν είναι μόνος – περισσότερα από 9,100 άτομα έχουν κάνει το upvote το post.

“Πόσο τέλειο θα ήταν να συναντάς μια ηλικιωμένη Breton που θέλει να κλοτσήσει πισινούς και ρωτάει αν μπορεί να έρθει μαζί σου? Η ιστορία της είναι τέλεια από μόνη της. Είναι δύο φορές χήρα και έχει 4 παιδιά και 9 εγγόνια. Καλεί τους συνδρομητές της ‘εγγόνια’. Οπότε ίσως να έχει ένα σπαθί όπου και οι δύο σύζυγοι πέθαναν χρησιμοποιώντας το. Θα το καλεί ‘Widowmaker.’ Θα το παίρνει, θα φοράει πανοπλία και θα λέει ‘Πάμε εγγονέ/εγγονή!’ και θα είναι έτοιμη να πολεμήσει όποιον μπει στο δρόμο σου.”

Αυτό το post ακολουθήθηκε από ένα άλλο με 4,700 upvotes (μέχρι στιγμής), που καλεί τη δημιουργία ενός Shirley mod από την κοινότητα για το Skyrim. Σε αυτό ο phantom-scribble ισχυρίστηκε πως έχει μιλήσει και έχει την έγκριση της σχετικά με την χρήση ήχου από το κανάλι της στο Youtube.

Φυσικά το επόμενο βήμα ήταν μία αίτηση που έχει μαζέψει 3,500 υπογραφές αλλά μέχρι στιγμής καμία απάντηση από την Bethesda.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.