“Απόδραση” στο 92′ για τη Σαχτάρ!

Με γκολ του Τάισον στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο Ζίνσχάιμ, επικρατώντας 3-2 της Χόφενχαϊμ.

Με γκολ του Τάισον στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πήρε σπουδαία νίκη μέσα στο Ζίνσχάιμ, επικρατώντας 3-2 της Χόφενχαϊμ. Οι Ουκρανοί διατήρησαν τις ελπίδες πρόκρισης μετά το “τρίποντο” που πήραν στη Γερμανία, ενώ αποκλείστηκαν οριστικά από τη συνέχεια του Champions League οι “Χωριάτες”. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Ισμαΐλι και εκμεταλλεύτηκαν το …σοκ των γηπεδούχων, σκοράροντας και δεύτερο τέρμα μόλις ένα λεπτό αργότερα. Ο Τάισον δεν είπε … όχι στην αδράνεια της άμυνας των Γερμανών και έκανε το 2-0 στο 15ο λεπτό. 

Η Χόφενχάιμ βρήκε άμεσα την απάντηση με τον Αντρέι Κράμαριτς στο 17ο λεπτό και έκανε το 2-2 πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Στέφεν Ζούμπερ. 

Στο δεύτερο μέρος οι άμυνες ήταν πιο προσεκτικές, οι γηπεδούχοι πήραν επιθετικά ρίσκα, ακόμα και όταν έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Σαλάι στο 60ο λεπτό (δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε ένα λεπτό!, όμως ο Τάισον στις καθυστερήσεις πέτυχε το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του. 

Με 5 βαθμούς, η Σαχτάρ είναι στην τρίτη θέση του 6ου ομίλου, δύο μακριά από την Λυόν και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τους Γάλλους στην Ουκρανία, διεκδικώντας την πρόκριση στη φάση των 16 του Champions League. 

” Είμαστε πραγματικά σοκαρισμένοι. Μας τιμώρησαν για τα …πάντα! Αισθάνθηκε πως ελέγχαμε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα και ξαφνικά βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Όμως προσπαθήσαμε, ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες”, ανέφερε ο αρχηγός της Χόφενχάιμ, Κέβιν Φογκτ, ενώ ο προπονητής της Σαχτάρ, Πάουλο Φονσέκα δήλωσε: 

“Τώρα όλα είναι στα χέρια μας. Έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης, όμως πρέπει να κερδίσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.