Γκερέρο: «Ονειρεύομαι να πετύχω γκολ»

Ένα γκολ στον αγώνα της Πέμπτης με τη Μπέτις είναι το όνειρο του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ολυμπιακού, την Τετάρτη το βράδυ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Ένα γκολ στον αγώνα της Πέμπτης με τη Μπέτις είναι το όνειρο του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ολυμπιακού, την Τετάρτη το βράδυ στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

-Πριν τρία χρόνια είχες σκοράρει σε αυτό το γήπεδο. Είσαι σε θέση να το κάνεις ξανά αυτό και να ανοίξεις το δρόμο για τη νίκη;
«Πραγματικά η πρώτη φορά που έπαιξα σε αυτό το γήπεδο ήταν σπουδαία εμπειρία. Ήταν με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και είχα σκοράρει. Φυσικά και ονειρεύομαι να πετύχω κάτι αντίστοιχο αύριο. Είμαστε ένα σύνολο που έχει φιλοδοξίες και θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Προχθές κάναμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα και αυτό μας έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση και είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα».

-Πως περιμένεις τη Μπέτις;
«Πραγματικά περιμένουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Θα προσπαθήσει να επιβάλλει το δικό του παιχνίδι αυτό που κάνει πάντα. Είμαστε προετοιμασμένοι και γεμάτοι φιλοδοξία για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε κάτι καλό εδώ».

-Πόσο πεινασμένος είσαι για γκολ έχοντας μείνει αρκετό καιρό εκτός λόγω τραυματισμού;
«Ένας επιθετικός πάντα έχει δίψα για γκολ. Ανυπομονώ να προσφέρω ότι καλύτερο στην ομάδα μου είτε πρόκειται για γκολ είτε για οτιδήποτε άλλο. Θέλω να τα δώσω όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι προτιμότερο να είναι καλό το σύνολο παρά ένας παίκτης μόνο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.