Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Dracula στην ομώνυμη σειρά του Netflix

Και είναι "αιματηρά" καλός...O Δανέζος ηθοποιός Claes Bang θα αναλάβει να μας τρομοκρατήσει στην...

Και είναι “αιματηρά” καλός…

O Δανέζος ηθοποιός Claes Bang θα αναλάβει να μας τρομοκρατήσει στην επερχόμενη σειρά των Netflix και BBC, “Dracula”. Ο Bang έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες “The Square” του Ruben Ostland και “The Girl in the Spider’s Web” της Sony.

“Χαίρομαι που θα πάρω τον ρόλο του Dracula, ιδίως όταν το σενάριο είναι των καταπληκτικών Steven Moffat, Mark Gatiss και της ομάδας που μας έφερε το ‘Sherlock’. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω αυτός ο γνωστός και πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας. ναι, είναι διαβολικός, αλλά είναι και τόσα παραπάνω, είναι χαρισματικός, έξυπνος, πονηρός και σέξι. Ξέρω ότι πρέπει να αναπεξέλθω σε αυτούς που τον ενσάρκωσαν στο παρελθόν, αλλά αισθάνομαι τόσο προνομιούχος, που αναλαμβάνω αυτόν τον καταπληκτικό χαρακτήρα”, είπε ο Bang σε δήλωσή του.

O Claes Bang, o νέος Dracula

Η ανακοίνωση του BBC περιγράφει, “Λαμβάνοντας χώρα στην Τρανσυλβανία το 1897, ο Κόμης κάνει τα σχέδια του ενάντια στο Βικτοριανό Λονδίνο. Προειδοποίηση: Οι νεκροί ταξιδεύουν γρήγορα”.

Η σειρά θα αποτελείται από τρία επεισόδια και θα είναι η τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Bram Stoker. Οι δημιουργοί του “Sherlock”, Steven Moffat και Mark Gattis, θα συγγράψουν τη νέα σειρά με την Sue Vertue της Hartswood Films στην παραγωγή. Τα επεισόδια θα έχουν διάρκεια 90 λεπτά το καθένα. Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι η σειρά θα φτάσει στις οθόνες μας μέσα στο 2020.


Πηγή άρθρου: Collider

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.