Από τη Βαρκελώνη στην κορυφή…(video)

Η Φενέρμπαχτσέ πέρασε σαν… σίφουνας από τη Βαρκελώνη (84-65) και έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Φενέρμπαχτσέ πέρασε σαν… σίφουνας από τη Βαρκελώνη (84-65) και έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μία βδομάδα πριν βρεθεί  αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στη Τουρκία, είδε την ομάδα του να παίζει καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και να φτάνει εύκολα στο ένατο ροζ φύλλο. 

Η απουσία του Σλούκα –δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο- έδωσε την ευκαιρία στον Ντίξον να αγωνιστεί σχεδόν 30 λεπτά και μάλιστα να ηγηθεί του σκοραρίσματος με 16 πόντους, ενώ άλλοι τέσσερις συμπαίκτες του έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. 

Ουσιαστικά η τουρκική ομάδα «καθάρισε» τη νίκη στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν διεύρυνε τη διαφορά που είχε χτίσει στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι βάσεις είχαν μπει στα πρώτα 20 λεπτά, όταν σε αυτό το διάστημα η Φενέρ δεν άφησε τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να μαζέψουν ούτε ένα επιθετικό ριμπάουντ! Οι Καταλανοί ήταν δεύτεροι στα ριμπάουντ μέχρι τώρα, όμως, η Φενέρ κατάφερε να ελέγξει την εναέρια κυκλοφορία. 

Ο Πέσιτς είδε όλα τα αστέρια της ομάδος του να μένουν στα ρηχά. Ο Πάνγκος είχε 0 πόντους, ο Σίνγκλτον 3, ο Ερτέλ 2 και ο Τόμιτς 7! Πρώτος σκόρερ για τους ηττημένους ο Χάνγκα με 16 πόντους. 

Ετσι η Φενέρ έκανε το 6/6 το μήνα Νοέμβριο έχοντας περάσει από έδρες όπως είναι αυτές της Μπασκόνια, του Ολυμπιακού, της Μακάμπι και της Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.