Έφτασε το Artifact στο Steam

Μαζί με το Call to Arms comic και ένα trailer.To παιχνίδι καρτών φαντασίας, Artifact, είναι πλέον...

Μαζί με το Call to Arms comic και ένα trailer.

To παιχνίδι καρτών φαντασίας, Artifact, είναι πλέον στο Steam και μαζί του φέρνει ένα νέο comic, το Call to Arms, και ένα trailer που παρουσιάζει αποσπάσματα του παιχνιδιού.

“Ελπίζουμε όλοι οι παίκτες να απολαμβάνουν το Artifact, ειδικά οι οπαδοί του Dota 2 και οι λάτρεις των παιχνιδιών καρτών”, δήλωσε ο Gabe Newell. “Η συνεργασία με τον Richard Garfield αποτέλεσε μια απίστευτη ευκαιρία για όλους στη Valve και προσβλέπουμε στην επέκταση του παιχνιδιού μαζί του, με βάση τα σχόλια και τη συμβολή της κοινότητας”.

Το Call to Arms ακολουθεί το Prelude, που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και εισήγαγε παίκτες στο House of the Cunning, τα μέλη του οποίου ασκούν ισχυρή μαγεία που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ιστορίας. Και ενώ η απλή ιστορία είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο για τα παιχνίδια ψηφιακών καρτών αυτές τις μέρες, αυτή η ιστορία υπόσχεται περισσότερα. Η Valve είπε ότι η Call to Arms “θέτει τις βάσεις για μια σειρά γεγονότων που θα μεταμορφώσουν τον κόσμο του Dota” που είναι ο κόσμος στον οποίο διαδραματίζεται και το Artifact.

“Η δουλειά στο Artifact ήταν φανταστική – ένα παιχνίδι ψηφιακών καρτών που αξιοποιεί πραγματικά αυτό που καθίσταται δυνατό από το μέσο αντί να περιορίζεται από αυτό”, δήλωσε ο Garfield, των οποίων οι προηγούμενες δημιουργίες παιχνιδιών περιλαμβάνουν το Magic: The Gathering. “Αυτό ήταν πολύ καιρό όνειρο μου και η Valve ήταν ένας τρομερός συνεργάτης στην ανάπτυξη.”

Το Artifact είναι διαθέσιμο τώρα στο Steam για $20, ενώ το Artifact Marketplace, όπου οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν κάρτες, είναι πλέον ανοικτό επίσης.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.