Στο «Γεντί Κουλέ» η Αναστασία Παλυβός (photo)

Η Αναστασία Παλυβός βρέθηκε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Αναστασία Παλυβός βρέθηκε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά: «Η επίτροπος εμπορίου της Πολιτείας του Ιλινόις, Αναστασία Παλυβός, ταξίδεψε από το Σικάγο στο Ηράκλειο, μόνο και μόνο για να παρακολουθήσει τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Η Αναστασία Παλυβός, είναι αδερφή του αντιπροέδρου του ΟΦΗ, Ευάγγελου, του μέλους του ΔΣ της ΠΑΕ Γρηγόρη και πρώτη ξαδέρφη του προέδρου της ομάδας, Μιχάλη Μπούση.

Στα 28 της έγινε η νεότερη επίτροπος στην ιστορία των ΗΠΑ, όταν ο κυβερνήτης του Ιλινόι, Μπρους Ράουνερ, την όρισε επίτροπο εμπορίου για την πολιτεία, αναγνωρίζοντας και ξεχωρίζοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις της σε θέματα που άπτοτνται του εμπορίου και όχι μόνο. Ουσιαστικά ο τίτλος της επιτρόπου αντιστοιχεί σ’ εκείνον υπουργού, μόνο που η θητεία είναι πενταετής.

Η Παλυβός ορίστηκε επίτροπος εμπορίου στην Πολιτεία του Ιλινόι τον περασμένο Ιανουάριο και η θητεία της ολοκληρώνεται το 2023 και απολαμβάνει της απόλυτης εμπιστοσύνης του κυβερνήτη Ραάουνερ, που είναι μία από τις ισχυρότερες πολιτικές φυσιογνωμίες των ΗΠΑ.

Η ίδια ήταν κατενθουσιασμένη όχι μόνο από τη μεγάλη νίκη του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό και την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο σχεδόν γεμάτο Γεντί Κουλέ, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχθηκε ο απλός κόσμος στο Ηράκλειο. Παρακολούθησε τον αγώνα δίπλα στον αδερφό της Ευάγγελο και τον ξάδερφό της Μιχάλη, πανηγύρισε τα τρία γκολ και δεν σταμάτησε ν’ απαθανατίζει με το κινητό της, τις μαγικές στιγμές που έζησε το βράδυ της Κυριακής. Το ταξίδι – αστραπή για την Αναστασία Παλυβός, ολοκληρώθηκε, αφού αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για το Σικάγο, έχοντας στις αποσκευές της ως αναμνηστικό τη ριγέ φανέλα του ΟΦΗ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.